biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasınEvet bundan sonra daha iyi yap analizlerini![]()
biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasınEvet bundan sonra daha iyi yap analizlerini![]()
Ben bunu biliyordum1. sezonu finalisti olduğu için öyle bir hakkı vardı. Kullanmak istedi. Aynı zamanda bu yarışmanın finalistleri de benzer avantajlar kazanacak bir sonraki sezon için![]()
Hırsızlık demeyelim, esinlenmek diyelim.Ben aslında tahminlerde biraz daha yükseltiyorum analizim önemli beniHırsızlık yapmayın
![]()
Ya sen esinleneceksen ben hakiki Tahminleri vereyim Twitter'da kazanınHırsızlık demeyelim, esinlenmek diyelim.![]()
Açıklaman için teşekkürler 😊1. sezonu finalisti olduğu için öyle bir hakkı vardı. Kullanmak istedi. Aynı zamanda bu yarışmanın finalistleri de benzer avantajlar kazanacak bir sonraki sezon için![]()
biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasın
Gerçek tahminleri vermediğini biliyorum zaten.Ya sen esinleneceksen ben hakiki Tahminleri vereyim Twitter'da kazanınbazen eğlencesine takılıyorum tahminlerde. Fanlar coşuyor diye
![]()
Bugün bi sorun var bendeBen bunu biliyordum![]()
Ben aslında tahminlerde biraz daha yükseltiyorum analizim önemli beniHırsızlık yapmayın
![]()
Rica ederim, her zamanAçıklaman için teşekkürler 😊
Yani, niye söyleyeyim böyle böyle yaptım diye.
bende tek tek gönderem valla haftaya guzel olurBen toptan gönderdim haftaya tek tek göndercem![]()
Yani, niye söyleyeyim böyle böyle yaptım diye.![]()
Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya.Dimi yanii ama ben toptan yaptığım için önceki ratinglere bakarak tahmin ettim
senın 18 puan baya iyievet o bizi etiketleyecek ve ilk sayfaya puanlarımızı ekleyecek onu takip et sen
![]()
Hayrettin hayrettin, kontrolü kaybettin.Bugün bi sorun var bendeYanlışlıkla alıntılıyorum
Bu arada gruplardan toplam 8 değil de 12 kişi çıkması daha mantıklı olacak gibi çeyrek final için. Ona bir düzenleme yapmam gerekecek@12.Adam
Ha haaaHayrettin hayrettin, kontrolü kaybettin.![]()
İyi ki hatırlatmışım.Ha haaaYanlış hesaplamışım, finale 4, yarı finale 8 kişi kalmalı normalde
![]()