Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya. En azından Twitter'da yapılan yorumları görmek gerek bir.
Uğraşmıyım diye yaptım ama haftaya tek tek yapacam
Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya. En azından Twitter'da yapılan yorumları görmek gerek bir.
Evrim'i mi destekliyordu?Katılmak istiyorum geçen sene bayağı yürümüştüm ama yoğunluktan tahminleri atlarmıyım diye tereddüt ediyorum.
Senle samimi olmamı sağlayan etkinliğin ,az Nisa için kavga etmiyorduk be @hayret bi şey , bak aklıam geldi de
Bonservisli mi oldu ? Bonservissiz mi?Evet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleşti Ekledim
Ben Bilmem Eşim Bilir'de her çifte sizi tutuyorum diyen İlker Ayrık'a benzedin.
Zaten onu örnek aldım Ekli dosyayı görüntüle 92956
Eşinizle nasıl tanıştınız?Sayın sunucumuz Zeynep Ayrıık.
Bu arada çok sağ ol.
@Dosi Sezonluk kombine bilet almış taraftar gibisin.Ben kadrolu has ve belkide tek seyirciyim
Favorim sensin
Yarışmacı olarak katılmadığım yerlerde başka türlü destek olarak telafi etmeye çalışıyorum@Dosi Sezonluk kombine bilet almış taraftar gibisin.
Direkt rüşvetBonservisli mi oldu ? Bonservissiz mi?
Ne, skandal !! 😱 Hemen Gerekli mercilere bildirmeliyim.Direkt rüşvet
Doğru bildiği her tahmin için para alıyor benden Doğru değil mi @Yiğitt ?Ne, skandal !! 😱 Hemen Gerekli mercilere bildirmeliyim.
Bu açıkça bir itirafDoğru bildiği her tahmin için para alıyor benden Doğru değil mi @Yiğitt ?
Teşekkürler,Bihter 😍 Yaşasın renktaş kardeşliğiSen diyorsan öyledir, onaylıyorum ben @12.Adam
Ne yazık ki eşim yok.Eşinizle nasıl tanıştınız?
Bu sefer izleyici yorumlarına göre yapacağım tahminiTahminlerini yapmayanlar yada değiştirmek isteyenler için hatırlatma yapalım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock