Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya.En azından Twitter'da yapılan yorumları görmek gerek bir.
![]()
Uğraşmıyım diye yaptım ama haftaya tek tek yapacam
Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya.En azından Twitter'da yapılan yorumları görmek gerek bir.
![]()
Evrim'i mi destekliyordu?Katılmak istiyorum geçen sene bayağı yürümüştüm ama yoğunluktan tahminleri atlarmıyım diye tereddüt ediyorum.
Senle samimi olmamı sağlayan etkinliğin,az Nisa için kavga etmiyorduk be @hayret bi şey , bak aklıam geldi de
![]()
![]()
Bonservisli mi oldu ? Bonservissiz mi?Evet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleştiEkledim
![]()
Ben Bilmem Eşim Bilir'de her çifte sizi tutuyorum diyen İlker Ayrık'a benzedin.![]()
Eşinizle nasıl tanıştınız?Sayın sunucumuz Zeynep Ayrıık.
Bu arada çok sağ ol.![]()
@Dosi Sezonluk kombine bilet almış taraftar gibisin.Ben kadrolu has ve belkide tek seyirciyim
Favorim sensin![]()
Yarışmacı olarak katılmadığım yerlerde başka türlü destek olarak telafi etmeye çalışıyorum@Dosi Sezonluk kombine bilet almış taraftar gibisin.![]()
Direkt rüşvetBonservisli mi oldu ? Bonservissiz mi?![]()
Ne, skandal !!Direkt rüşvet![]()
Doğru bildiği her tahmin için para alıyor bendenNe, skandal !!😱 Hemen Gerekli mercilere bildirmeliyim.
Bu açıkça bir itiraf
Teşekkürler,Bihter 😍 Yaşasın renktaş kardeşliğiSen diyorsan öyledir, onaylıyorum ben @12.Adam![]()
Ne yazık ki eşim yok.Eşinizle nasıl tanıştınız?![]()
Bu sefer izleyici yorumlarına göre yapacağım tahminiTahminlerini yapmayanlar yada değiştirmek isteyenler için hatırlatma yapalım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock