Bu gerçeği defalarca yüzünüze vurup hava atmak istemedimTeşekkürler ortağım, sen olsaydın zirve hayal olurdu.Belirtmeyi unutmuşsun.
![]()
Bu gerçeği defalarca yüzünüze vurup hava atmak istemedimTeşekkürler ortağım, sen olsaydın zirve hayal olurdu.Belirtmeyi unutmuşsun.
![]()
Ben ikisinde de nokta atışı yaptım, senden daha yetenekli bilgiliyim sektör konusunda.Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok nokta atışı yaptım daSen Çal Kapımı da patladık
![]()
Gönderme bizim işimiz.
Hiçbir hayrını görmedikten sonraBen ikisinde de nokta atışı yaptım, senden daha yetenekli bilgiliyim sektör konusunda.![]()
Hayrını görmek istemediğimden olabilir mi?Hiçbir hayrını görmedikten sonra![]()
Gece 2'de aklıma geldi benim de, iyi ki yapmışım tahmin.6 kişi tahmin yapmamış bugün😱😱
Sıralamalarda çok şey değişecek. Sonuçlar birazdan![]()
ben toptan yaptım6 kişi tahmin yapmamış bugün😱😱
Sıralamalarda çok şey değişecek. Sonuçlar birazdan![]()
Ben de gece uyumadan önce öylesine gireyim foruma dedim bildirimi görünce anında yaptım.Gece 2'de aklıma geldi benim de, iyi ki yapmışım tahmin.![]()
İyi olmuş yaptığın.Ben de gece uyumadan önce öylesine gireyim foruma dedim bildirimi görünce anında yaptım.![]()
Aynen en çok bana yarayacak gibi bu.İyi olmuş yaptığın.20 kişiden 6 kişi unutmuş, sıralamada işe yarar.
![]()
bana daha çok yarar sen yaptınmı tahmınİyi olmuş yaptığın.20 kişiden 6 kişi unutmuş, sıralamada işe yarar.
![]()
Evet yaptım.bana daha çok yarar sen yaptınmı tahmın