- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
Bu gerçeği defalarca yüzünüze vurup hava atmak istemedim yoksa dediğin %100 doğru 😎Teşekkürler ortağım, sen olsaydın zirve hayal olurdu. Belirtmeyi unutmuşsun.
Bu gerçeği defalarca yüzünüze vurup hava atmak istemedim yoksa dediğin %100 doğru 😎Teşekkürler ortağım, sen olsaydın zirve hayal olurdu. Belirtmeyi unutmuşsun.
Ben ikisinde de nokta atışı yaptım, senden daha yetenekli bilgiliyim sektör konusunda.Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok nokta atışı yaptım da Sen Çal Kapımı da patladık
Gönderme bizim işimiz. Çatlasın @Aserat.
Hiçbir hayrını görmedikten sonraBen ikisinde de nokta atışı yaptım, senden daha yetenekli bilgiliyim sektör konusunda.
Hayrını görmek istemediğimden olabilir mi?Hiçbir hayrını görmedikten sonra
Gece 2'de aklıma geldi benim de, iyi ki yapmışım tahmin.6 kişi tahmin yapmamış bugün😱😱
Sıralamalarda çok şey değişecek. Sonuçlar birazdan
ben toptan yaptım6 kişi tahmin yapmamış bugün😱😱
Sıralamalarda çok şey değişecek. Sonuçlar birazdan
Ben de gece uyumadan önce öylesine gireyim foruma dedim bildirimi görünce anında yaptım.Gece 2'de aklıma geldi benim de, iyi ki yapmışım tahmin.
İyi olmuş yaptığın. 20 kişiden 6 kişi unutmuş, sıralamada işe yarar.Ben de gece uyumadan önce öylesine gireyim foruma dedim bildirimi görünce anında yaptım.
Aynen en çok bana yarayacak gibi bu.İyi olmuş yaptığın. 20 kişiden 6 kişi unutmuş, sıralamada işe yarar.
bana daha çok yarar sen yaptınmı tahmınİyi olmuş yaptığın. 20 kişiden 6 kişi unutmuş, sıralamada işe yarar.
Evet yaptım.bana daha çok yarar sen yaptınmı tahmın