7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
sddefault (1).jpg

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Hak edene hak ettiği cevabı reytinglerimizle verdik, vermeye devam edeceğiz. Sana bol kudurmalar anam. :Z :A @Dosi @Özgür @alperuz @xemrexxx

Tam olarak İzliyor demeyelimde ama evet kısa kısa sahneleri izleyip, dizide kim kimdir biliyor :A
Asıl şimdi izlemelisin. @alperuz @Özgür ve @serhatt izliyor. Bu senin için yeterli olmalı :A ve @Aserat ise çatlıyor dizi karşısında ve asıl şimdi izlemen gerek :A
Aman boşver kendisi geçen en yüksek reytingi alan Masterchef yerine Menajerimi Ara’yı en başa yazmıştı. :A @Aserat Çekemiyor yine. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
@Aserat kankamın yanında, @alperuz @Özgür ve @serhatt aşkolarımın karşısındayım. Senin de karşında olmuş oluyorum böylece. Karşıma şer ittifakını aldım, işim zor ama @Aserat daha büyük şer olduğu için onunla beraber daha güzel işler başarırız. :A :bhr:
Bu sezon Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda ile iyi başlangıç yaptı, Yasak Elma'dan da umduğunu bulursa ki ben öyle hissediyorum ki ondan da istediğini alacak. Sonrası siz şok, biz mutlu. :bhr: :A @Aserat
Ama ben bunlara düşerim. :bhr: :Z

• Harika
Reactions: Yiğitt
Yoo tayfa olarak sürekli bir yanılgıya düştünüz kaptırıp gidiyorsunuz. :A Dur tekrar bakayım daha ne kadar kendinizi kaybetmişsiniz. :A
Mesajımda yalan olan ne ki? Sen Yasak Elma’nın önce yazılmasına laf ediyorsun ben de sen Menajerimi Ara’yı kendisinden daha yüksek reyting alan Masterchef’ten önce yazdığından bahsediyorum yalan mı? :A