7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
O ho, Senin dünyadan haberin yok :A hafta sonu kendisi açık açık yazdı afiş konusunda :Z @Tolstoyevski

Zamanında siz benle dalga geçip imkansız dediniz ama ben ona 1 sahne yolladım sonra 1 -2 tane daha yollayınca artık kendisi izlemeye başladı :A baştan sona bakmasada kısa kısa videolarla hakim olmasına yetti. Sizede tavsiye ederim @MEnes
Yoook yok çıkar onu aklından, bana sakın böyle şeyler tavsiye etme... Ben 3 gündür deli gibi, çılgınlar gibi SNK mangasının yeni bölümünü bekliyorum, sen bana Yasak Elma diyorsun, @Tolstoyevski izliyor falan diyorsun... I ı bunu duymamış olayım, lütfen yani... :A @Sherlock

Yalnız bu arada Yasak Elma > Çukur kalite olarak diyebilirim. Çukur gibi bir dizi nasıl fenomen haline geldi aklım almıyor, Çukur diziyse Kurtlar Vadisi 1-97 neydi? :A @Dosi @MEnes
Kanımı donduruyorsunuz, yapmayın... :A @MEnes
Bu gözler bu mesajı gördü mü gerçekten ya... Yasak Elma > Çukur mu... :A Aaah ah... Tek başına Aras Bulut İynemli'nin performansı > Yasak Elma'nın tüm bölümlerinin tüm sahneleri... Diyeceklerim bu kadar. Teşekkürler, iyi günler... :A

Aslında tam benlik dizi ama baştan alamam, üzgünüm. Geçen sezon Sefirin Kızı izliyordum da bırakmak zorunda kalmıştım yoğunluğumdan, başlasam ona başlarım. :A (Netten Doktorlar izlerim. :bhr:)
@Tolstoyevski gibi kısa kısa videolara bakıp hakim olurdun :A
Ben geçen sene başladım ve hiç yadırgamadım. Yani önceki sezon bakmadım bile. Şimdi en sevdiğim dizi ve bir saniye bile kaçırmıyorum çünkü hiç sıkmıyor :bhr:

@Tolstoyevski gibi kısa kısa videolara bakıp hakim olurdun :A
Ben geçen sene başladım ve hiç yadırgamadım. Yani önceki sezon bakmadım bile. Şimdi en sevdiğim dizi ve bir saniye bile kaçırmıyorum çünkü hiç sıkmıyor :bhr:
@Tolstoyevski diziyi mi izliyor? 😱 Hem de bu diziyi? Ufak bir şok geçirip diziden tekrar uzaklaşıyorum. :A

Tam olarak İzliyor demeyelimde ama evet kısa kısa sahneleri izleyip, dizide kim kimdir biliyor :A
Asıl şimdi izlemelisin. @alperuz @Özgür ve @serhatt izliyor. Bu senin için yeterli olmalı :A ve @Aserat ise çatlıyor dizi karşısında ve asıl şimdi izlemen gerek :A
@Aserat kankamın yanında, @alperuz @Özgür ve @serhatt aşkolarımın karşısındayım. Senin de karşında olmuş oluyorum böylece. Karşıma şer ittifakını aldım, işim zor ama @Aserat daha büyük şer olduğu için onunla beraber daha güzel işler başarırız. :A :bhr:

Şu sahneyi bakın yapmayın allah aşkına bu nedir :A Kurtlar Vadisi 1-97’yi, hatta Deli Yürek’i iyi kötü izledikten sonra böyle dizilerin çok sevilmesi tuhaf kaçıyor.

Gerçi konunun Kurtlar Vadisi ve Yasak Elma’yla ilgisi yok ama çaktırmayın, bahane bahanedir işte..:A

Ah ah... Senin gibi sanatsever bir adamın tek bir sahne üzerinden peşin yargılarda bulunması, yapma böyle şeyler sana yakışmıyor... :A

Yoook yok çıkar onu aklından, bana sakın böyle şeyler tavsiye etme... Ben 3 gündür deli gibi, çılgınlar gibi SNK mangasının yeni bölümünü bekliyorum, sen bana Yasak Elma diyorsun, @Tolstoyevski izliyor falan diyorsun... I ı bunu duymamış olayım, lütfen yani... :A @Sherlock
Bu gözler bu mesajı gördü mü gerçekten ya... Yasak Elma > Çukur mu... :A Aaah ah... Tek başına Aras Bulut İynemli'nin performansı > Yasak Elma'nın tüm bölümlerinin tüm sahneleri... Diyeceklerim bu kadar. Teşekkürler, iyi günler... :A

Şaka maka nerede adaş bu SNK mangası? :A Kuruduk, ağaç olduk, tükendik burada... ISAYAMA kardeşimiz nasıl diyaloglar yazdıysa artık, çevir çevir bitmiyordur...

Bırak Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğunu falan... Timsah Celil > Yasak Elma. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Gerekli24
@Aserat kankamın yanında, @alperuz @Özgür ve @serhatt aşkolarımın karşısındayım. Senin de karşında olmuş oluyorum böylece. Karşıma şer ittifakını aldım, işim zor ama @Aserat daha büyük şer olduğu için onunla beraber daha güzel işler başarırız. :A :bhr:
Herzaman şok üstüne şok olup kahrolan kişinin yanında olacaksın demek ki :A kendisi aynı nefreti Bir Zamanlar Çukurova'ya karşıda sergiliyor. Sizinkisi çıkar dostluğu ozaman:A
@serhatt ile her iki dizide de buluşuyoruz :bhr:

Herzaman şok üstüne şok olup kahrolan kişinin yanında olacaksın demek ki :A kendisi aynı nefreti Bir Zamanlar Çukurova'ya karşıda sergiliyor. Sizinkisi çıkar dostluğu ozaman:A
@serhatt ile her iki dizide de buluşuyoruz :bhr:
Ben izlediğim işlere göre tavır alırım, perşembe günleri Çukurova karşısında şok yaşadığında sen ve @serhatt ile kutlama yaparız. (Maşallah yeni sezon tanıtımımız da yıkılıyoo :bhr:)

Başka diziler? Orda sadece 1 dizi var üstte. Sıralama bu kadar önemlimiydi? Kuralınız buysa Yarınki reytinge göre diğer haftlarda dikkat ederim.

Sen Çal Kapımı, onu da ilk sıraya yazmıyordum. Keşke ozaman uyarsaydın.
Aman boşver kendisi geçen en yüksek reytingi alan Masterchef yerine Menajerimi Ara’yı en başa yazmıştı. :A @Aserat Çekemiyor yine. :A

• İlginç
Reactions: Aserat and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961