7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Tüm diziler gayet iyi sayılabilecek oranlarla başlamış. Hiçbirinin reytingi diğerinden büyük farkla fazla da değil. O yüzden Sefirin Kızı için yapılan daha da düşer vs gibi yorumlar için daha çok erken. Ki ben 1-2 haftaya oranlarını 7 ve üstüne rahat çıkaracağını düşünüyorum.

TRT1'in yeni dizisi bu zorlu günde ya patlayacak yada hepsini geride bırakarak zirvede yer alacak. Ortası olmaz bence.

Aslında herkes işine gelen grup önemli diyor :A Evet daha yolun başındayız
Ben birincilikten ziyade herzaman oranlara odaklanmaktayım. 4 üzeri olan diziler şu zamanlarda başarılıdır. Artık zor alınıyor o oranlar artı Yasak Elma her kesime benzer hitap etmiş :Z
Mesela Bir Zamanlar Çukurova o ikinci olsada çift haneli reyting alıyordu ve bu yetiyor bize.
Tüm diziler düşük başlamakta. Bakalım o ne yapacak ama 5 altına inmedikçe memnun kalır kanalı. 5 altı tehlike canları, 4 altı final yolu olmakta.

Ben birincilikten ziyade herzaman oranlara odaklanmaktayım. 4 üzeri olan diziler şu zamanlarda başarılıdır. Artık zor alınıyor o oranlar artı Yasak Elma her kesime benzer hitap etmiş :Z
Mesela Bir Zamanlar Çukurova o ikinci olsada çift haneli reyting alıyordu ve bu yetiyor bize.
Tüm diziler düşük başlamakta. Bakalım o ne yapacak ama 5 altına inmedikçe memnun kalır kanalı. 5 altı tehlike canları, 4 altı final yolu olmakta.
FOXUN DEDİĞİNE GÖREDE okuma yazma bilmneyenler içinm yapmışlar diziyi..köyde yaşayanlara..erkek izleyicilere savaşçı..

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu arada yeni fark ettim; kadir çok kötü gidiyor. Ab’de ilk 100de yok, totalde de iyi değil. Formatı çabuk tükendi herhalde, üzüldüm.