Bak sen, demek ki Yasak Elma kıskançlığıymış yineAman boşver kendisi geçen en yüksek reytingi alan Masterchef yerine Menajerimi Ara’yı en başa yazmıştı. @Aserat Çekemiyor yine.
Bak sen, demek ki Yasak Elma kıskançlığıymış yineAman boşver kendisi geçen en yüksek reytingi alan Masterchef yerine Menajerimi Ara’yı en başa yazmıştı. @Aserat Çekemiyor yine.
Şaşırdık mı. Asla. Her zamanki kıskançlığı.Bak sen, demek ki Yasak Elma kıskançlığıymış yine
Hayır canım toprak.
nedenkı hayırdırBugünden itibaren tüm Türk televizyonlarında bu kara gün için ulusal yas ilan edilmiştir..
Sen önce etikete cevap ver.ss İyice sinirimi bozmaya başladın.ssBugünden itibaren tüm Türk televizyonlarında bu kara gün için ulusal yas ilan edilmiştir..
Bence de yasak elma denen rezillik başlıyor çünküBugünden itibaren tüm Türk televizyonlarında bu kara gün için ulusal yas ilan edilmiştir..
Hangi birine. O kadar çok ve gerçek dışı şey yazmışsınız ki ben bile yorumsuz kaldım.Sen önce etikete cevap ver.ss İyice sinirimi bozmaya başladın.ss
Yazdığım şey gayet de doğruydu.Hangi birine. O kadar çok ve gerçek dışı şey yazmışsınız ki ben bile yorumsuz kaldım.
Yoo tayfa olarak sürekli bir yanılgıya düştünüz kaptırıp gidiyorsunuz. Dur tekrar bakayım daha ne kadar kendinizi kaybetmişsiniz.Yazdığım şey gayet de doğruydu.
Onların dostluğu geçici bizimki kalıcı.Herzaman şok üstüne şok olup kahrolan kişinin yanında olacaksın demek ki kendisi aynı nefreti Bir Zamanlar Çukurova'ya karşıda sergiliyor. Sizinkisi çıkar dostluğu ozaman
@serhatt ile her iki dizide de buluşuyoruz
Bunu duymamış olayımdiriliş ertuğrul kuertlar vadisinden daha çook kalitelıydı..5 sezon boyunca