Of course.
Of course.
herkesin fikri ayrıdır kardeşim..DİRİLİŞ ERTUIPRULDA KALİTEL 🙂 🙂 🙂 IYDI.kurtlar vbadisi kadar..fikirlere saygı duymak gerekBunu duymamış olayım
ASLA!İkili oynamaktan ne zaman vazgeçeceksin artık. .ss @Dosi
Benim için bu konu kapalıdır. Kurtlar Vadisi'nden üst dizi tanımam boşver beni.herkesin fikri ayrıdır kardeşim..DİRİLİŞ ERTUIPRULDA KALİTEL 🙂 🙂 🙂 IYDI.kurtlar vbadisi kadar..fikirlere saygı duymak gerek
benim içinde DİRİLİŞ ERTUĞRULDUR..HEP 1..Dİ..TEKRARLARI BİLE BAŞARILI..BENİM İÇİNDE KAPANDI KARDEŞİM KONU.. 🙂 🙂 🙂 🙂Benim için bu konu kapalıdır. Kurtlar Vadisi'nden üst dizi tanımam boşver beni.
Bugünden itibaren tüm Türk televizyonlarında bu kara gün için ulusal yas ilan edilmiştir..
Bence de yasak elma denen rezillik başlıyor çünkü
Yeni dizi yapsın ekranlara.BERENIN DİZİSİ NEFTLIXDE
Aman boşver kendisi geçen en yüksek reytingi alan Masterchef yerine Menajerimi Ara’yı en başa yazmıştı. @Aserat Çekemiyor yine.
Ama ben bunlara düşerim.Bu sezon Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda ile iyi başlangıç yaptı, Yasak Elma'dan da umduğunu bulursa ki ben öyle hissediyorum ki ondan da istediğini alacak. Sonrası siz şok, biz mutlu. @Aserat
Güzel sahneler yazın, beni sinirlendirmeyin.
Komik.Siz öyle sanıyorsunuz.
SİZ KENDİNİZİ FAZLA ÖNEMSİYORSUNUZ, ÜZÜLÜYORUM. @serhatt @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 91756
Mesajımda yalan olan ne ki? Sen Yasak Elma’nın önce yazılmasına laf ediyorsun ben de sen Menajerimi Ara’yı kendisinden daha yüksek reyting alan Masterchef’ten önce yazdığından bahsediyorum yalan mı?Yoo tayfa olarak sürekli bir yanılgıya düştünüz kaptırıp gidiyorsunuz. Dur tekrar bakayım daha ne kadar kendinizi kaybetmişsiniz.