Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Barış'ın bunalım halleri sıkmaya başladı hikayesi iyi olsa da bir tık azalsa iyi olur. Son sahnede içinden Avlu'daki Alp çıktı neredeyse. :A Ve üstsüz hali olaydı bir an önce görmen lazım. :Z @Yiğitt

Feris ve Çınar dostluğu Andrea-Gabriel'i gölgede bırakacak gibi. :bhr: Galiba Canan Ergüder ve Fatih Artman'ın önceden de birbirini tanımalarının etkisiyle ortak sahneleri (özellikle bu bölümdeki kahvaltıcı sahnesi) dizinin temposunu yükseltiyor bayılarak takip ediyoruz. :Z Feris'in nette yazıştığı lise arkadaşı da Hicham olarak gelecek galiba çünkü orijinalde de aynı okuldalardı. :A @Özgür @alperuz

Bölümü izlerken iyice anladık ki Nükhet Duru oyunculukta da Nebahat Çehre'nin kat kat üstünde. Bari şarkı sahnesinde dublaj olmasaydı ama 70 küsür yaşındaki kadının gerçek sesine olan özgüvensizliği yüzünden en kilit sahne biraz eksik kaldı. İlk açıklandığı zaman da tepki göstermiştim ve kendisi yine şaşırtmadı sağ olsun. Yine de genel olarak güzel bir sahneydi. :D

B**sen çakmasının sahnelerini izlerken çıldıracak gibi oluyorum bu kadar mı benzer. :A Barış'ın abisi ve kankaları ne kadar gereksiz bir eklemeyse Vampir Ece o kadar isabetli olmuş keşke daha çok görsek. :A Neyse yine güzel bir bölümdü yarın reytinglerde başarılar. :Z
Ben niyeyse Feris yazışınca Colette’nin erkek versiyonu olur, biraz takılırlar sonra Hicham gelir diye düşündüm ama dediğin de mantıklı. :Z

Ben niyeyse bu bölümde çoğu yerde sıkıldım. Yani çok güzel bir bölüm değildi bence. :( Orijinalini izlemek iyi bir şey değil sanırım onun gibi bir şey bekliyor insan hep. :A

Ranini, Çağatay’ın karakteri için orijinalinde çok güzeldi falan demiş ama Call My Agent’ın 3.bölümünde anne kız konuktu başka hikaye var mıydı ki? Ben çıkaramadım Çağatay’ın karakterini. :A

Ben niyeyse Feris yazışınca Colette’nin erkek versiyonu olur, biraz takılırlar sonra Hicham gelir diye düşündüm ama dediğin de mantıklı. :Z

Ben niyeyse bu bölümde çoğu yerde sıkıldım. Yani çok güzel bir bölüm değildi bence. :( Orijinalini izlemek iyi bir şey değil sanırım onun gibi bir şey bekliyor insan hep. :A

Ranini, Çağatay’ın karakteri için orijinalinde çok güzeldi falan demiş ama Call My Agent’ın 3.bölümünde anne kız konuktu başka hikaye var mıydı ki? Ben çıkaramadım Çağatay’ın karakterini. :A
Sıkılma değil de bazı yerlerde 2 saate uzatmak için tempo düşebiliyor ki o da her dizide olan bir durum. Orijinalini izlemek bende o etkiyi yaratmıyor hatta bizde nasıl yapacaklar diye ayrı merak ediyorum. Yetenekli oyuncuları saçma aşiret dizilerine verme muhabbeti, yaz dizisi yapımcısının karşımıza güçlü rakip gelirse biteriz demesi, sahte aşk muhabbetleri vs. derken bizden tatlarla o kıvamı yakalıyor. :A

Çağatay değil de yaşlı bir oyuncu Hippolyte'a tavsiye vermişti onu uyarlayacak olabilirler. Hatta bir sahnelik olabilir çünkü asıl konu Derya Baykal ve kızı olacak yine. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Sıkılma değil de bazı yerlerde 2 saate uzatmak için tempo düşebiliyor ki o da her dizide olan bir durum. Orijinalini izlemek bende o etkiyi yaratmıyor hatta bizde nasıl yapacaklar diye ayrı merak ediyorum. Yetenekli oyuncuları saçma aşiret dizilerine verme muhabbeti, yaz dizisi yapımcısının karşımıza güçlü rakip gelirse biteriz demesi, sahte aşk muhabbetleri vs. derken bizden tatlarla o kıvamı yakalıyor. :A

Çağatay değil de yaşlı bir oyuncu Hippolyte'a tavsiye vermişti onu uyarlayacak olabilirler. Hatta bir sahnelik olabilir çünkü asıl konu Derya Baykal ve kızı olacak yine. :A
Ay şuna bak bazen tempo düşebiliyor falan diye yumuşatıyor durumu. :A Ben de bizde nasıl olacak diye hep merak ediyorum ama bu bölüm Barış ve Dicle’nin çevresi çok sıktı. :F Zaten bizdeki o tatlar olmasa taklitten öteye gidemez. O tatlar iyi bir uyarlama olmasını sağlıyor. :Z

Hatırlayamadım o yaşlı adamı neyse belki göz gezdiririm yine. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ay şuna bak bazen tempo düşebiliyor falan diye yumuşatıyor durumu. :A Ben de bizde nasıl olacak diye hep merak ediyorum ama bu bölüm Barış ve Dicle’nin çevresi çok sıktı. :F Zaten bizdeki o tatlar olmasa taklitten öteye gidemez. O tatlar iyi bir uyarlama olmasını sağlıyor. :Z

Hatırlayamadım o yaşlı adamı neyse belki göz gezdiririm yine. :A
Ben ev sahnelerinde sıkılmıyorum ama Barış'ın abisi ve kankaları kısmı gereksiz uzadı gerçekten. Yumuşatıyorum çünkü temposu düşmeyen bir dizi yok sektörde ve burada da tempo genel olarak yüksek. :A

Ya şey işte Hippoltye dönem filminde yaşlı bir oyuncuyla başrolü paylaşıyordu sonra bir şeyler konuşmuşlardı falan. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Kadın doğruyu demiş, date önemli. Bir dizi için geleceğini şekillendireceği bir mevzu ertelenmemeli :A
Date'in nasıl geçeceği belli değil ama akşamını güzel ve eğlenceli bir diziyle geçireceği garanti. :A Korona zamanında ne randevusu zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Date'in nasıl geçeceği belli değil ama akşamını güzel ve eğlenceli bir diziyle geçireceği garanti. :A Korona zamanında ne randevusu zaten. :A
Koronayı takan mı var TR'de? :A

Bugün havamız miss gibiydi balkon kapım açıktı sonra duman kokusu geldi bi balkona çıktım, yan bina aşağıya masa sandalyeler kurmuşlar, kadınlar matinesi gibi, nargile sigara vs. Bunlarda Türkiyeli Araplar gerçi :A
Ben çöp atarken bile mesafeye dikkat edeyim bunlar keyif çatsın 😏

• Üzücü
Ben ev sahnelerinde sıkılmıyorum ama Barış'ın abisi ve kankaları kısmı gereksiz uzadı gerçekten. Yumuşatıyorum çünkü temposu düşmeyen bir dizi yok sektörde ve burada da tempo genel olarak yüksek. :A

Ya şey işte Hippoltye dönem filminde yaşlı bir oyuncuyla başrolü paylaşıyordu sonra bir şeyler konuşmuşlardı falan. :A
Ay tamam bir şey demedik. :A

Onu hatırladım şimdi ama onun olduğu bölüm daha ileride değil miydi. :A Ayrıca umarım o birebir uyarlanır o adamın hikayesini sevmiştim. :A Şu sette aniden hafızası giden Arlette’nin eski sevgilisini diyorsun dimi. :A

• Güldürdün
Ay tamam bir şey demedik. :A

Onu hatırladım şimdi ama onun olduğu bölüm daha ileride değil miydi. :A Ayrıca umarım o birebir uyarlanır o adamın hikayesini sevmiştim. :A Şu sette aniden hafızası giden Arlette’nin eski sevgilisini diyorsun dimi. :A
Hep sen beni bezdirecek değilsin ya biraz da ben yapayım. :A Galiba oydu hatırlayamadım. :A

Peki Hekimoğlu beğendin mi ?
Kafam doluydu bugün, yorgunlukta vardı üstümde. Keyif alarak izleyemedim bu yüzden ama aynı önceki bölümlerdeki iyi temposu vardı :D
Muzo sahneleri güzeldi. Ben başka bir gün yeniden bakarım. Zaten sizin saatle 22.30'da reklam girdikten sonra bakamadım.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kafam doluydu bugün, yorgunlukta vardı üstümde. Keyif alarak izleyemedim bu yüzden ama aynı önceki bölümlerdeki iyi temposu vardı :D
Muzo sahneleri güzeldi. Ben başka bir gün yeniden bakarım. Zaten sizin saatle 22.30'da reklam girdikten sonra bakamadım.
Sonra çok fazla Zeynep Ateş vardı dizi iyi başladı kötü gitti açıkçası. Gına geldi artık bir de diğerlerinden geç başladı. Yarın reytinglerden endişeliyim.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu Barış hikayesi biraz daha göz önünde durmaya devam ederse ben Hekimoğlu'nu izleyecem. Orjinalden çıktıkça bana afakanlar basıyor. Ya tamam anladık süreyi uzun tutmanız gerekiyor ama bu kadar da saçmalanmaz be. İlla süre uzun tutulacaksa menajerlerin hikayesi uzasın. Dicle ve Kıraç hikayesi uzasın ama sırf aşk olsun diye Dicle ve Barış'ı gösterip durmayın be. Konu bulamıyorsanız koyun bir kaç tane daha ünlüyü diziye onlar kendine elbet bir konu yaratır.

Kapaktaki Çağatay galiba. Hekimoğlu'nu in bile sonlarına bakamadım. Yarın da oldukça yoğun olacağım. Tahminimce Cuma günü izlerim 2. bölümü. Ozaman bakarım fragmana :A
Bu Barış hikayesi biraz daha göz önünde durmaya devam ederse ben Hekimoğlu'nu izleyecem. Orjinalden çıktıkça bana afakanlar basıyor. Ya tamam anladık süreyi uzun tutmanız gerekiyor ama bu kadar da saçmalanmaz be. İlla süre uzun tutulacaksa menajerlerin hikayesi uzasın. Dicle ve Kıraç hikayesi uzasın ama sırf aşk olsun diye Dicle ve Barış'ı gösterip durmayın be. Konu bulamıyorsanız koyun bir kaç tane daha ünlüyü diziye onlar kendine elbet bir konu yaratır.
Daha 2'ye bakmadım durun bakalım @Aserat :A
Yine çok iyi bir bölüm geliyor. :Z
Çağatay olumlu etki yaratır umarım diziye. :A
Performansın beklediğimizden daha iyiydi be yönetmenim üzülme. :A

Screenshot_20200902_154433.jpg