Hazem
Favori Üye
Bence çok yakışıyor bu ses ama.Nebahat Çehre yerine başkası olsaydı keşke. Dublaj saçmalığı devam ediyor.
Bence çok yakışıyor bu ses ama.Nebahat Çehre yerine başkası olsaydı keşke. Dublaj saçmalığı devam ediyor.
Dizide kurgusal bir karakter oynasa olabilir ama kendisini canlandırıyor ve bu konuda biraz daha cesur olmalıydı. Sonuçta gerçek hayatta dublajıyla gezmiyor kadın.Bence çok yakışıyor bu ses ama.
Eve gelen akrabaları hoşladıktan sonra ben.
Bu kaçıncı böyle olaylar oluyor. Ben pek görüntülü konuşmayı sevmem ama sesli görüşmelerde kapattığımda biraz beklerim ve iyice kontrol edip sonra evdekşelerle konuşmaya başlıyorum teknoloji affetmiyor hatalarıEve gelen akrabaları hoşladıktan sonra ben.
Bu olayı sosyal medyada bugün çok abarttılar. Herkes de Menajerimi Ara'ya bağlamış konuyu. Senden de bekliyordum zaten böyle bir şeyi.
Kötü olduğunu söylemedim sadece izleyicilere hoş görünmek için fake atan (örneğin HE ve KB ) çok fazla çift var o yüzden şahit olunca ilgi çekiyor. Neyse diziye güzel reklam oldu.Bu olayı sosyal medyada bugün çok abarttılar. Herkes de Menajerimi Ara'ya bağlamış konuyu. Senden de bekliyordum zaten böyle bir şeyi.
Bence abartıldığı kadar kötü bir şey yok bu videoda.
Hande ve Kerem niye fake atsın gerçekten iyi anlaşıyorlar. O ekipteki herkes setten çok eğlenceli storyler atıyor. Sen de çatla. Sevmediğin her şeye laf söylemen sıktı artık.Kötü olduğunu söylemedim sadece izleyicilere hoş görünmek için fake atan (örneğin HE ve KB ) çok fazla çift var o yüzden şahit olunca ilgi çekiyor. Neyse diziye güzel reklam oldu.
Olay sevmeme değil sahteliğin belli olması ki bu konuda birçok kişi aynı fikirde. İyi anlaşıyor olabilirler ama gerçekten iyi anlaşan çiftler bu kadar göze sokmaz. Reklam sen nelere kadirsin.Hande ve Kerem niye fake atsın gerçekten iyi anlaşıyorlar. O ekipteki herkes setten çok eğlenceli storyler atıyor. Sen de çatla. Sevmediğin her şeye laf söylemen sıktı artık.
Biran Damla konusunda da bence abartılıyor. Kız canlı yayını kapatırken sonuna kadar sırıtacak diye bir şey yok. Buradan ergen sosyal medya kullanıcılarına da malzeme çıkmaz.
Mesela nesi sahte? Ya da kime göre neye göre sahte?Olay sevmeme değil sahteliğin belli olması ki bu konuda birçok kişi aynı fikirde. İyi anlaşıyor olabilirler ama gerçekten iyi anlaşan çiftler bu kadar göze sokmaz. Reklam sen nelere kadirsin.
Benim pek umrumda değil açıkçası müstakbel yenge olduğu için fazla yorumum yok bu konuda.
Kadının diziler ve reytingle alakası olmadığı için takmıyor belli ki. Sonraki tweet'te ekibi övmüş o yüzden fazla laf etmeyeceğim.Nünü ve Neboş ne diyorsa doğrudur.
Ekipte övülecek 4 kişi var zaten, çok da şeyapma.Kadının diziler ve reytingle alakası olmadığı için takmıyor belli ki. Sonraki tweet'te ekibi övmüş o yüzden fazla laf etmeyeceğim.
Özetle 20.22 gibi başladı şimdi reklama girdi.Yeni bölüm kaçta yayına girdi bilen yazabilir mi, özet verdi mi?