Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne öyle imalı imalı tamam. :A

Ben de onu sevmedim kasıntı şey. :A

Hekimoğlu güzel ama 40 dakikayı uzatınca yer yer çok sıkıcı oluyor o yüzden şahsen Menajerimi Ara'dan devam. :Z
İlk bölümden belli olmaz. Menajerimi Ara diziside öyle olabilir :A
Yasak Elma harici her dizi zamanla sıkıcı oluyor :A @alperuz

• Harika
Reactions: alperuz
Ne öyle imalı imalı tamam. :A

Ben de onu sevmedim kasıntı şey. :A

Hekimoğlu güzel ama 40 dakikayı uzatınca yer yer çok sıkıcı oluyor o yüzden şahsen Menajerimi Ara'dan devam. :Z
Bu kadar kaliteli iki dizinin aynı günde olması çok kötü olmuş. Hala diyorum keşke perşembe olsaydı Menajerimi Ara.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu kadar kaliteli iki dizinin aynı günde olması çok kötü olmuş. Hala diyorum keşke perşembe olsaydı Menajerimi Ara.
Perşembe hala MD ve BZÇ karşısına iş koymak çok zor çünkü ikisi de erkenden ara verdiği için güç kaybetmedi. Bence sezon ortasında yeni bir iş koymak daha mantıklı.

Perşembe hala MD ve BZÇ karşısına iş koymak çok zor çünkü ikisi de erkenden ara verdiği için güç kaybetmedi. Bence sezon ortasında yeni bir iş koymak daha mantıklı.
Bence çok iyi giderdi Menajerimi Ara çünkü farklı bir işti. Hem de Kanal D Yeni Hayat'ı koyamazdı. Yeni Hayat da değişik bir dizi ama şansını yüksek görmüyorum ancak o şu an eğer tutarsa Menajerimi Ara her türlü tutar diyeceğim o gün.

Bence çok iyi giderdi Menajerimi Ara çünkü farklı bir işti. Hem de Kanal D Yeni Hayat'ı koyamazdı. Yeni Hayat da değişik bir dizi ama şansını yüksek görmüyorum ancak o şu an eğer tutarsa Menajerimi Ara her türlü tutar diyeceğim o gün.
Perşembe olursa ben izleyemezdim o yüzden salı iyidir. :A Salı AB'de 1. olma ihtimali var ama perşembe en kötü 3. olurdu.

Perşembe olursa ben izleyemezdim o yüzden salı iyidir. :A Salı AB'de 1. olma ihtimali var ama perşembe en kötü 3. olurdu.
Şimdi de ben izleyemeyceğim :A Ama ben ondan çok dizinin o gün daha iyi olacağını düşündüğüm için dedim. Lider olması çok önemli değil bence aldığı reyting iyi olsun yeter.

İlk bölüm beklentimi karşıladı, diziyi gayet beğendim. @Aserat

Çekim mekanını çok beğendim. Oyuncular rollerinin haklarını vermişler özellikle Canan Ergüder'e bayıldım, Ayşenil Şamlıoğlu da sevdiğim bir oyuncu ama çok az gözüktü daha fazla olur umarım ilerki bölümlerde. Asistanların olduğu kısımlar da hoşuma gitti Emrah rolündeki çocuğa ısındım. :A

Şimdi diziyi izledikten sonra aldığı reytingler düşük geldi biraz düşününce umarım haftaya güzel bir yükseliş yaşar.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and Aserat