TamamBarış önemli değil de Dicle'yi sevmeyen karşısında beni bulur. 😡
Ben de sevdim diziyi ama Ateş hocamdan vazgeçmem hayatta.Hekimoğlu onu izleyeceğim haftaya ve sonra karar vereceğim iki dizi arasında (hangisi canlı, hangisi net)
Ne öyle imalı imalı tamam.Tamam
Beren en sevmediğim oldu
Hekimoğlu güzel ama 40 dakikayı uzatınca yer yer çok sıkıcı oluyor o yüzden şahsen Menajerimi Ara'dan devam.Hekimoğlu onu izleyeceğim haftaya ve sonra karar vereceğim iki dizi arasında (hangisi canlı, hangisi net)
İlk bölümden belli olmaz. Menajerimi Ara diziside öyle olabilirNe öyle imalı imalı tamam.
Ben de onu sevmedim kasıntı şey.
Hekimoğlu güzel ama 40 dakikayı uzatınca yer yer çok sıkıcı oluyor o yüzden şahsen Menajerimi Ara'dan devam.
Doğru söze ne hacet.İlk bölümden belli olmaz. Menajerimi Ara diziside öyle olabilir
Yasak Elma harici her dizi zamanla sıkıcı oluyor @alperuz
Bu kadar kaliteli iki dizinin aynı günde olması çok kötü olmuş. Hala diyorum keşke perşembe olsaydı Menajerimi Ara.Ne öyle imalı imalı tamam.
Ben de onu sevmedim kasıntı şey.
Hekimoğlu güzel ama 40 dakikayı uzatınca yer yer çok sıkıcı oluyor o yüzden şahsen Menajerimi Ara'dan devam.
İlk bölümden belli olmaz. Menajerimi Ara diziside öyle olabilir
Yasak Elma harici her dizi zamanla sıkıcı oluyor @alperuz
Artık senaryo yetmediği ve özenecek bir şey kalmadığı için karakterleri birbirinin kılığına sokmaya başlayan dizi yani OKDoğru söze ne hacet.
Perşembe hala MD ve BZÇ karşısına iş koymak çok zor çünkü ikisi de erkenden ara verdiği için güç kaybetmedi. Bence sezon ortasında yeni bir iş koymak daha mantıklı.Bu kadar kaliteli iki dizinin aynı günde olması çok kötü olmuş. Hala diyorum keşke perşembe olsaydı Menajerimi Ara.
Bence çok iyi giderdi Menajerimi Ara çünkü farklı bir işti. Hem de Kanal D Yeni Hayat'ı koyamazdı. Yeni Hayat da değişik bir dizi ama şansını yüksek görmüyorum ancak o şu an eğer tutarsa Menajerimi Ara her türlü tutar diyeceğim o gün.Perşembe hala MD ve BZÇ karşısına iş koymak çok zor çünkü ikisi de erkenden ara verdiği için güç kaybetmedi. Bence sezon ortasında yeni bir iş koymak daha mantıklı.
Perşembe olursa ben izleyemezdim o yüzden salı iyidir. Salı AB'de 1. olma ihtimali var ama perşembe en kötü 3. olurdu.Bence çok iyi giderdi Menajerimi Ara çünkü farklı bir işti. Hem de Kanal D Yeni Hayat'ı koyamazdı. Yeni Hayat da değişik bir dizi ama şansını yüksek görmüyorum ancak o şu an eğer tutarsa Menajerimi Ara her türlü tutar diyeceğim o gün.
Şimdi de ben izleyemeyceğim Ama ben ondan çok dizinin o gün daha iyi olacağını düşündüğüm için dedim. Lider olması çok önemli değil bence aldığı reyting iyi olsun yeter.Perşembe olursa ben izleyemezdim o yüzden salı iyidir. Salı AB'de 1. olma ihtimali var ama perşembe en kötü 3. olurdu.
Öf sen ne anlarsın, git mıymıntı çiftini izle sen.Artık senaryo yetmediği ve özenecek bir şey kalmadığı için karakterleri birbirinin kılığına sokmaya başlayan dizi yani OK
Nebahat Çehre konuştu2. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Özgür @alperuz @Yiğitt @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Hachiko @xemrexxx @Sherlock @Gerekli24 @The_Erinch @slhttnmtl