İlk bölüm gerçekten çok iyiydi.
Orijinal diziden Türk izleyicisine hitap edecek kısımları iyi bulup çıkarmışlar orijinali kısa süreli ve komedi ağırlıklı olduğu için duygusal sahneler neredeyse yoktu. Ama burada Dicle-Kıraç çatışması ve Dicle-Barış aşkı vs. çok iyi işlemiş. Tıpkı orijinalindeki gibi sektöre eleştiriler getirilmesi ve popüler kültüre yapılan referanslar da tadını iyice arttırmış. Ekibin uyumu da on numara. Ve tekrar ediyorum keşke Ali Bilgin ayrılmasa.
Kıraç Matthias'tan kat kat şerefsiz olmuş zira bizde baba-kız kısımlarından dram sağıldığı için iyice nefret ettirmişler. Gerçi orijinaline göre giderse sonraki bölümlerde yumuşadığını göreceğiz ama şimdilik tam nefretlik. Barış Falay da hakkını vermiş.
Feris ve Çınar cuk oturmanın ötesinde olmuş. Zaten Canan Ergüder ve Fatih Artman muhteşem oyuncular ve her sahnede parlamışlar. Andrea-Gabriel dostluğundan daha tatlı olacaklar bence. Hele Fatih Artman'ın Tuba Büyüküstün'le uyumuna da bayıldım keşke başka bir proje için partner olarak düşünülseler. Ayşenil Şamlıoğlu da tıpkı Arlette gibi az görünmüş umarım sonraki bölümlerde rolünü arttırırlar.
Tuba'yı da gerçekten beğendim demek ki işin sırrı kendisini canlandırmaktan geçiyormuş.
Ahsen Eroğlu çok önemli sahnelerin altından başarıyla kalkmış her sahnede parlıyor. Denizcan Aktaş da yakışmış yani kadro anlamında falso yok.
Yan kadroyu da beğendim zaten Gamze Karaduman'ı Aramızda Kalsın'da çok beğenerek izlemiştim ve kaliteli bir projede görmek çok sevindirdi. Emrah rolündeki çocuk da yakışmış her ne kadar karakterin gay olduğu şartlar nedeniyle tam verilemese de. Jülide'yi canlandıran kız sonraki yıllarda adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor Sofia'nın havasını çok iyi yakalamış.
Özellikle bir sahneye parantez açmak istiyorum reyting bekleme sahnesi harikaydı işte kültüre uyarlama böyle olur.
Kısacası bundan sonra salı günleri Menajerimi Ara diyoruz yolu açık olsun.