cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,937
- Puanı
- 1,060
Çoğunlukla kurgu olsa da sektörün perde arkasını anlatan dizide dublaj kullanmak da ayrı başarı tebrik ediyorum.Nebahat Çehre konuştu
Bakın bu dizi menajerlerden çıkıp aşka doğru kaymaya başlarsa ben ufaktan sövmeye başlıyorum.2. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Özgür @alperuz @Yiğitt @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Hachiko @xemrexxx @Sherlock @Gerekli24 @The_Erinch @slhttnmtl
Güzelim dizi ensest damgası mı yeseydi.Bu tanıtımı hiç hiç hiç sevmedim, keşke orijinaldeki gibi kardeş olsalardı ya.
Bir şeyin bir şeyden çıktığı yok her tarafı göstermişler işte.Bakın bu dizi menajerlerden çıkıp aşka doğru kaymaya başlarsa ben ufaktan sövmeye başlıyorum.
Eee uyarlama yapmak kolay mı.Güzelim dizi ensest damgası mı yeseydi.
Bir şeyin bir şeyden çıktığı yok her tarafı göstermişler işte.
Türk halkına göre de böyle uyarlanır insanlar her şeyde aşk görmek istiyor. Neyse dublajlı Neboş'unla ilgilen sen.Eee uyarlama yapmak kolay mı.
O kadar ship yapılacak karakter varken... Neyse. Ah benim asil kekim nasıl özlemişim ya, dublajlı diye dalga geçiyorsun ama nasıl da konuk ediyorlar da seni bir güzel kapak ediyorlar.Türk halkına göre de böyle uyarlanır insanlar her şeyde aşk görmek istiyor. Neyse dublajlı Neboş'unla ilgilen sen.
Ay Yapım işini bilirTürk halkına göre de böyle uyarlanır insanlar her şeyde aşk görmek istiyor. Neyse dublajlı Neboş'unla ilgilen sen.
Umutsuzca Kıraç-Feris bekliyorsun ama olmayacak bunun verdiği sevinç beni mutlu etmeye yeter ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.O kadar ship yapılacak karakter varken... Neyse. Ah benim asil kekim nasıl özlemişim ya, dublajlı diye dalga geçiyorsun ama nasıl da konuk ediyorlar da seni bir güzel kapak ediyorlar.
Yerli Hicham gelecek ama.Umutsuzca Kıraç-Feris bekliyorsun ama olmayacak bunun verdiği sevinç beni mutlu etmeye yeter ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Buraya uğramamıştım da neyse birkaç kere izledim ve mü kem mel. Hele çikolata ve kalem batırma kısımlarını heyecanla bekliyorum.2. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Özgür @alperuz @Yiğitt @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Hachiko @xemrexxx @Sherlock @Gerekli24 @The_Erinch @slhttnmtl
Canım sıkıldı sabah orijinalinin bu bölümünü izledim. Güzel bölüm geliyor.2. BÖLÜM FRAGMANI - 2
Hicham gelsin ve Feris'le olsun. Andrea-Hicham içimde kaldı bari burada yapsınlar.Yerli Hicham gelecek ama.
Hicham gibi biri gelirse yanar buralar.Hicham gelsin ve Feris'le olsun. Andrea-Hicham içimde kaldı bari burada yapsınlar.
O karizmada birileri var mı bizde.Hicham gibi biri gelirse yanar buralar.
Vardır ya, olmaz olur mu.O karizmada birileri var mı bizde.
Nebahat Çehre yerine başkası olsaydı keşke. Dublaj saçmalığı devam ediyor.2. bölümden bir sahne.