- Reaksiyon puanı
- 113,891
- Puanı
- 1,060
Hekimoğlu bitmek üzere. Sonra izleyeceğim bunu
Hekimoğlu bitmek üzere. Sonra izleyeceğim bunu
Yönetmen mi ?
Evet dizinin yönetmeni Ali Bilgin de oynadı son bölümde.Yönetmen mi ?
Aslında fena da oynamamıştı.
Barış’ın hikayesi gayet güzel ama abisi ve arkadaşlarıyla olan sahneler sıkıyor. Mesela Barış’ın Dicle ile olan sahneleri, sette olan sahneleri gayet güzel. Orijinali gibi olmasını istememiz gayet doğal çünkü su gibi akan bir işten bahsediyoruz.Yorumum biraz geç geldi ama yinede yapayım
2. bölüm gayet güzeldi. Her ne kadar jenerikte ilk sırada yer almasa da Ahsen Eroğlu bu dizinin ana başrolü benim için. Zaten onun üstünden de gidiyor gibi duruyor. Tabi diğer menajer karakterlerini canlandıran oyuncular ve performansları hakkında yorum bile yapamam ama dizi resmen yeni bir star çıkarıyor. Deniz Can Aktaş'da başarılı ancak Ahsen Eroğlu biraz fark attı performansıyla.
Kıraç karakterinin iyi niyeti birkaç bölüme ortaya çıkarılmalı yoksa seyirci nefret edecek Kıraç'tan Dicle seyircinin sevdiği tatlı kız, Kıraç'ta kötü adam gibi duruyor şuan
Dicle-Barış sahneleri dozundaydı bence. Burada bir iki eleştiri gördüm Barış'ın sahneleriyle alakalı. Orjinali gibi olmasını istiyorsak yerlisini izlemeye de gerek yok bence. Değişiklikler olmalı ki akılda kalıcı olsun. Ki ben Barış sahnelerinin fazla olmasına da karşı değilim. Başrol karakterlerinden birisi ve dış görünüşüyle sektöre atılan alaylı oyuncuların yaşadığı yada yaşayabileceği durumları çok iyi anlatıyor. Yüzeysel konu işleseler karakteri yan rol gibi bir şey olurdu. Bence tam dozunda.
Bu arada reytinglerde 3. bölümde zirveye çıkacak gibi yada zirve yarışına dahil olacak gibi diyeyim
Hayır çıkış yapmadım düşüncemi belirttim Ki ben '' Orjinali gibi olmasını istiyorsak yerlisini izlemeye de gerek yok bence. Değişiklikler olmalı ki akılda kalıcı olsun. '' diyerek kırıcı olmayacak bir şekilde yazmışım. Süre sıkıntısını düşünürsek su gibi akan bir dizi olmaz bence bizim ülkede. Sıkıcı kısımları da olacak mecbur. Keşke şu koronadan dolayı yasak gelse sette çalışma süreleriyle ilgili. Hem dizi süreleri de kısalmış olur o zaman.Barış’ın hikayesi gayet güzel ama abisi ve arkadaşlarıyla olan sahneler sıkıyor. Mesela Barış’ın Dicle ile olan sahneleri, sette olan sahneleri gayet güzel. Orijinali gibi olmasını istememiz gayet doğal çünkü su gibi akan bir işten bahsediyoruz.
Burada düzgünce eleştiriyoruz ama öyle istiyorsanız izlemenize gerek yok çıkışı biraz yersiz olmuş bence.
Etiketi benden aldığın için yokum galiba.3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Özgür @alperuz @Dosi @Hachiko @Yiğitt @mesmeso61 @hayret bi şey @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl
Galiba.Etiketi benden aldığın için yokum galiba.
Çok iddialı bir bölüm geliyor.3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Özgür @Aserat @alperuz @Dosi @Hachiko @Yiğitt @mesmeso61 @hayret bi şey @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl
Salı cehenneme döndü iddialı olmaktan başka çare olamaz bu kalabalıkta.Çok iddialı bir bölüm geliyor.
Herkes salı gününe koydu. Koymayan kanal yok galiba.Perşembe falan demesin kimse bu kalabalık persembeden beter.Salı cehenneme döndü iddialı olmaktan başka çare olamaz bu kalabalıkta.
Masumlar apartmanı da çok güzel duruyor, ağlayacağım.Salı cehenneme döndü iddialı olmaktan başka çare olamaz bu kalabalıkta.
Gülseren Budayıcıoğlu kontenjanından Kırmızı Oda yeter o yüzden salı günleri Menajerimi Ara demeye devam. Sen de yarı yolda bırakma bu diziyi.Masumlar apartmanı da çok güzel duruyor, ağlayacağım.
İnş youtube’a koyarlar masumları.Gülseren Budayıcıoğlu kontenjanından Kırmızı Oda yeter o yüzden salı günleri Menajerimi Ara demeye devam. Sen de yarı yolda bırakma bu diziyi.
Bu Barış hikayesi biraz daha göz önünde durmaya devam ederse ben Hekimoğlu'nu izleyecem. Orjinalden çıktıkça bana afakanlar basıyor. Ya tamam anladık süreyi uzun tutmanız gerekiyor ama bu kadar da saçmalanmaz be. İlla süre uzun tutulacaksa menajerlerin hikayesi uzasın. Dicle ve Kıraç hikayesi uzasın ama sırf aşk olsun diye Dicle ve Barış'ı gösterip durmayın be. Konu bulamıyorsanız koyun bir kaç tane daha ünlüyü diziye onlar kendine elbet bir konu yaratır.
Yine çok iyi bir bölüm geliyor.
Çağatay olumlu etki yaratır umarım diziye.
Yönetmen mi ?
Yorumum biraz geç geldi ama yinede yapayım
2. bölüm gayet güzeldi. Her ne kadar jenerikte ilk sırada yer almasa da Ahsen Eroğlu bu dizinin ana başrolü benim için. Zaten onun üstünden de gidiyor gibi duruyor. Tabi diğer menajer karakterlerini canlandıran oyuncular ve performansları hakkında yorum bile yapamam ama dizi resmen yeni bir star çıkarıyor. Deniz Can Aktaş'da başarılı ancak Ahsen Eroğlu biraz fark attı performansıyla.
Kıraç karakterinin iyi niyeti birkaç bölüme ortaya çıkarılmalı yoksa seyirci nefret edecek Kıraç'tan Dicle seyircinin sevdiği tatlı kız, Kıraç'ta kötü adam gibi duruyor şuan
Dicle-Barış sahneleri dozundaydı bence. Burada bir iki eleştiri gördüm Barış'ın sahneleriyle alakalı. Orjinali gibi olmasını istiyorsak yerlisini izlemeye de gerek yok bence. Değişiklikler olmalı ki akılda kalıcı olsun. Ki ben Barış sahnelerinin fazla olmasına da karşı değilim. Başrol karakterlerinden birisi ve dış görünüşüyle sektöre atılan alaylı oyuncuların yaşadığı yada yaşayabileceği durumları çok iyi anlatıyor. Yüzeysel konu işleseler karakteri yan rol gibi bir şey olurdu. Bence tam dozunda.
Bu arada reytinglerde 3. bölümde zirveye çıkacak gibi yada zirve yarışına dahil olacak gibi diyeyim
Barış’ın hikayesi gayet güzel ama abisi ve arkadaşlarıyla olan sahneler sıkıyor. Mesela Barış’ın Dicle ile olan sahneleri, sette olan sahneleri gayet güzel. Orijinali gibi olmasını istememiz gayet doğal çünkü su gibi akan bir işten bahsediyoruz.
Burada düzgünce eleştiriyoruz ama öyle istiyorsanız izlemenize gerek yok çıkışı biraz yersiz olmuş bence.
İzledim. Güzel bir bölümdü, Barış sahneleri biraz sıkıcıydı.
Feris bu bölüm çok iyiydi
Nükhet Duru'nun enerjisinide çok sevdim.
Beren karakterine hiç ısınamadım. Keşke farklı bir isim canlandırsaydı. Gerçekte de torpil ile girmiş galiba diziye
3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Özgür @Aserat @alperuz @Dosi @Hachiko @Yiğitt @mesmeso61 @hayret bi şey @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl
Çok iddialı bir bölüm geliyor.