Onu ancak sen yaparsın.
Onu ancak sen yaparsın.
Ergen fanlara oynuyorlar birazSektörün anlatılması gereken bir dizide aşk konusunun öne çıkması aşırı saçma. Daha çok set ortamı ve menajer oyunu gösterilmeli bize.
O kadar saç yolmaya anca 5 reyting kutluyorum.
Aradan dönen her dizi düşük başladı, ki biz en iyi başlayanız Çukur'un totalinden sonra, şimdi kudurmaya devam edebilirsin.O kadar saç yolmaya anca 5 reyting kutluyorum.
Barış'ın o keko abisi çıktığı zaman her şey yoluna girer. Öbür ecünnü çıktı zaten diziden.Aşırı doğru tweetlerde bugün. 3 haftadır diziyi izlerken bundan bahsediyorum. Dün akşamki bölümde de yine yaşandı.
Aa olur mu iki saatlik dizide doldurmak için olurmuş böyle şeyler. Neyse iyi ki orijinalini izlemişim de bunda sıkılıp, bırakmak istersem ileride çok şey kaçırmayacağım. Gerçi bırakacağımı sanmıyorum bu kadro izlettiriyor yine de.Barış'ın o keko abisi çıktığı zaman her şey yoluna girer. Öbür ecünnü çıktı zaten diziden.
İyi böyle devam etsinler 2 saati doldurmak için saçmalamaya, bak Total'de düşüş başlamış bile.Aa olur mu iki saatlik dizide doldurmak için olurmuş böyle şeyler. Neyse iyi ki orijinalini izlemişim de bunda sıkılıp, bırakmak istersem ileride çok şey kaçırmayacağım. Gerçi bırakacağımı sanmıyorum bu kadro izlettiriyor yine de.
Ben dün Çağatay olduğu için AB’de 7 alır diyordum ama onu bile alamamış. Yerinde saymış resmen.İyi böyle devam etsinler 2 saati doldurmak için saçmalamaya, bak Total'de düşüş başlamış bile.
Daha EDHO'da yok bakalım o gelince ne olacak. Hala yerini tam sağlamlaştırmış değil.Ben dün Çağatay olduğu için AB’de 7 alır diyordum ama onu bile alamamış. Yerinde saymış resmen.
Kitlesi böyle sabit kalırsa zorluk yaşamaz gibi.Daha EDHO'da yok bakalım o gelince ne olacak. Hala yerini tam sağlamlaştırmış değil.
İyi böyle devam etsinler 2 saati doldurmak için saçmalamaya, bak Total'de düşüş başlamış bile.
4.90'dan 4.77'ye düşmüş çok büyük bir düşüş gerçekten.Ben dün Çağatay olduğu için AB’de 7 alır diyordum ama onu bile alamamış. Yerinde saymış resmen.
Pek güvenemiyorum o kitleye ben.Kitlesi böyle sabit kalırsa zorluk yaşamaz gibi.
Büyük düşmüş diyen oldu mu? @Özgür4.90'dan 4.77'ye düşmüş çok büyük bir düşüş gerçekten.
Öyle bir anlatmışsınız ki o izlenim alınıyor. Ufak düşüşler çıkışlar illa ki olacak sonuçta.Büyük düşmüş diyen oldu mu? @Özgür
Sen tersinden anlamak istemişsin her zaman ki gibi.Öyle bir anlatmışsınız ki o izlenim alınıyor. Ufak düşüşler çıkışlar illa ki olacak sonuçta.
Ayrıca EDHO gelince ne olacak demişsin de izleyicileri ortak bile değil yani vız gelir. Asıl endişelenilecek dizi varsa o da Masumlar Apartmanı o da fazla izleyici kapamaz.Sen tersinden anlamak istemişsin her zaman ki gibi.
Ben reytingiyle ilgili, düşüşle ilgili bir şey dedim mi?4.90'dan 4.77'ye düşmüş çok büyük bir düşüş gerçekten.
Hiç şaşırmıyorum. Kendi dünyasında yaşıyor. Bazı dizileri görmezden geliyor, izlediğimiz diziye eleştiri yapınca da başka yerden bahsediyor ya da o kadar şey olur illa falan diyor.Büyük düşmüş diyen oldu mu? @Özgür