Ben niyeyse Feris yazışınca Colette’nin erkek versiyonu olur, biraz takılırlar sonra Hicham gelir diye düşündüm ama dediğin de mantıklı.Barış'ın bunalım halleri sıkmaya başladı hikayesi iyi olsa da bir tık azalsa iyi olur. Son sahnede içinden Avlu'daki Alp çıktı neredeyse. Ve üstsüz hali olaydı bir an önce görmen lazım. @Yiğitt
Feris ve Çınar dostluğu Andrea-Gabriel'i gölgede bırakacak gibi. Galiba Canan Ergüder ve Fatih Artman'ın önceden de birbirini tanımalarının etkisiyle ortak sahneleri (özellikle bu bölümdeki kahvaltıcı sahnesi) dizinin temposunu yükseltiyor bayılarak takip ediyoruz. Feris'in nette yazıştığı lise arkadaşı da Hicham olarak gelecek galiba çünkü orijinalde de aynı okuldalardı. @Özgür @alperuz
Bölümü izlerken iyice anladık ki Nükhet Duru oyunculukta da Nebahat Çehre'nin kat kat üstünde. Bari şarkı sahnesinde dublaj olmasaydı ama 70 küsür yaşındaki kadının gerçek sesine olan özgüvensizliği yüzünden en kilit sahne biraz eksik kaldı. İlk açıklandığı zaman da tepki göstermiştim ve kendisi yine şaşırtmadı sağ olsun. Yine de genel olarak güzel bir sahneydi.
B**sen çakmasının sahnelerini izlerken çıldıracak gibi oluyorum bu kadar mı benzer. Barış'ın abisi ve kankaları ne kadar gereksiz bir eklemeyse Vampir Ece o kadar isabetli olmuş keşke daha çok görsek. Neyse yine güzel bir bölümdü yarın reytinglerde başarılar.
Ben niyeyse bu bölümde çoğu yerde sıkıldım. Yani çok güzel bir bölüm değildi bence. Orijinalini izlemek iyi bir şey değil sanırım onun gibi bir şey bekliyor insan hep.
Ranini, Çağatay’ın karakteri için orijinalinde çok güzeldi falan demiş ama Call My Agent’ın 3.bölümünde anne kız konuktu başka hikaye var mıydı ki? Ben çıkaramadım Çağatay’ın karakterini.