Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bence ilk bölüm Alican Yücesoy'un fazla abartılı oynaması hariç çok iyiydi. Bir de dizi Kıraç'ın olduğu sahneler hariç rahatlıkla izlettiriyor kendini. Kıraç'ın sahnelerinde ise sinirden duramadım. Neyse işte ilk bölüm çok güzeldi beklentimi fazlasıyla karşıladı. :bhr:

Çınar diyor ya yapımcı yalanladı ama o kendinden emin bir şekilde konuşuyor. :A Aynısı resmen. :A

Dostluklarını sevdiğim. :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 91356

Bahar ve Kerpeten Ali... Gözümde canlanır koskoca mazi...

CigerimizKalmamistir.jpg

İlerleyen bölümlerde Sedef Avcı'nın konuk olacağına da delalet olabilir tabii bu story. :A Yeniden karşılıklı izleriz, bir kez daha yakarız...

Bahar ve Kerpeten Ali... Gözümde canlanır koskoca mazi...

İlerleyen bölümlerde Sedef Avcı'nın konuk olacağına da delalet olabilir tabii bu story. :A Yeniden karşılıklı izleriz, bir kez daha yakarız...
Ah ah çok seviyordum Bahar ve Ali’yi... Yaktınız beni Sherlock beyciğim. :A

Benim de dizide ünlülerin konuk olacağını duyduğumdan beri beklediğim şey bu. :A Umarım gerçekleşir bu dediğimiz. :Z

• Harika
Reactions: Sherlock
Ah ah çok seviyordum Bahar ve Ali’yi... Yaktınız beni Sherlock beyciğim. :A

Benim de dizide ünlülerin konuk olacağını duyduğumdan beri beklediğim şey bu. :A Umarım gerçekleşir bu dediğimiz. :Z
Ay Yapım işlerinde çalışmış olan oyuncuların hepsi için umutlanabiliriz bence, güzel olur gerçekten. İnşallah yaşanır diyorum ben de. :A

İşte soru: Detaylı yorum yazar mısın. :A
Telefondan biraz sıkıntı olacak. :d

Öncelikle Dicle karakterini biraz soğuk bakıyordum ama aşırı sevdim kızı. Oyuncu rolündeki arkadaşı hala sevmiyorum ve kolaylıkla seveceğimi düşünmüyorum.

Menajer grubuna dibim düştü. Özellikle Canan Hanım'ın güzelliğine bittim. Barış Falay takım elbiseli aşırı iyi olmuş. Fatih Artman'ın karakterinden orijinalde ki tadı aldım.

Ana konu birebir alınmış zaten. Yan konuların kimileri çok güzeldi kimileride gereksiz geldi. Diziyi izlerken resmen orijinalini görüyorum. Sanırım ilk bölüm diye tek bir isme odaklandılar ama mutlaka 2-3 tane ünlü ismi görmemiz lazım her bölümde.

Ben bir an önce Altın Portakal bölümüne geçmek istiyorum. :d

• Beğendim
Reactions: Aserat
Telefondan biraz sıkıntı olacak. :D

Öncelikle Dicle karakterini biraz soğuk bakıyordum ama aşırı sevdim kızı. Oyuncu rolündeki arkadaşı hala sevmiyorum ve kolaylıkla seveceğimi düşünmüyorum.

Menajer grubuna dibim düştü. Özellikle Canan Hanım'ın güzelliğine bittim. Barış Falay takım elbiseli aşırı iyi olmuş. Fatih Artman'ın karakterinden orijinalde ki tadı aldım.

Ana konu birebir alınmış zaten. Yan konuların kimileri çok güzeldi kimileride gereksiz geldi. Diziyi izlerken resmen orijinalini görüyorum. Sanırım ilk bölüm diye tek bir isme odaklandılar ama mutlaka 2-3 tane ünlü ismi görmemiz lazım her bölümde.

Ben bir an önce Altın Portakal bölümüne geçmek istiyorum. :D
Dicle'yi sevmeyen yok galiba ama kız harika oynadığı için normal. Camille bile bu kadar sevilesi değildi sanki. Çınar'ı da Gabriel'den kat kat sevdim orijinalde fazla bunalım ve kısmen itici bir tipti ama burada Fatih Artman yeteneği ve sempatikliği çok şey katmış. :Z

Gelecek hafta Nebahat Çehre ve Nükhet Duru var odak tek isimde olmayacak en azından. :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Barış Falay söz konusu olunca acımasız karakter de olsa sevdiriyor kendini. Farklı bir iş ama keşke diyorum perşembe olsaydı. Hem izlemem açısından hem de daha iyi oranlara çıkacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Dicle'yi sevmeyen yok galiba ama kız harika oynadığı için normal. Camille bile bu kadar sevilesi değildi sanki. Çınar'ı da Gabriel'den kat kat sevdim orijinalde fazla bunalım ve kısmen itici bir tipti ama burada Fatih Artman yeteneği ve sempatikliği çok şey katmış. :Z

Gelecek hafta Nebahat Çehre ve Nükhet Duru var odak tek isimde olmayacak en azından. :A
Çınar ve Kıraç'ın asistanların da sevdim ben. Özellikle Kıraç'ın ki tam bir Noemie olmuş. Ama bu versiyonda ilişki yaşamalarını istemem. :D

Çınar ve Kıraç'ın asistanların da sevdim ben. Özellikle Kıraç'ın ki tam bir Noemie olmuş. Ama bu versiyonda ilişki yaşamalarını istemem. :D
İlk bölümde Gülin Noemie'ye göre daha ciddiydi. İlişki kısmını bilemem ama onun çatlaklıklarını görmek istiyorum sonraki bölümlerde. :A

• Beğendim