Ay öyle diye diye kandır .ssSenin varlığın yeter
Ay öyle diye diye kandır .ssSenin varlığın yeter
Sen iyice havalara girdin ünlülerin dünyasına girince seni biz yukarılara taşıdık. İstediğimiz an yok olursunAdımı kullanıp prim yapmaktan vazgeç artık
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler
Coronadan önce:O bununla eş değer
forumun emojisi
Emojili mesajlar yasak değil mi @Bully atın şunu modluktan
Tatlım ben onların değil onlar benim dünyama girdiler yalnızSen iyice havalara girdin ünlülerin dünyasına girince seni biz yukarılara taşıdık. İstediğimiz an yok olursun
Nazına başlatmaAy öyle diye diye kandır .ss
Aslında evet, orası öyleTatlım ben onların değil onlar benim dünyama girdiler yalnız
Böyle daha havalı takipçi sayım düşük ama sektörün radarındayımAslında evet, orası öyle
10 bin olamadın ama daha
2018 dönemi geldi aklıma sen de az çekmedin haİşinize gelmeyince hemen Denize yıkın suçu günah keçisi benim sen kal ben giderim
Bana karşı duranların hepsi teker teker Yok oldular2018 dönemi geldi aklıma sen de az çekmedin ha
Benden diss kapamazsın, yemezlerBir de şimdi düşünüyorum da bu ne saçma yarışma ya en çok dissi almak için mücadele ediyoruz dışarda anlatsam tımarhaneye kapatırlar
Sana bilerek hiç diss atmamıştım.Diss atan herkese (özellikle FOX lobisine) teşekkür ediyorum beni sizler zirveye taşıdınız. Bundan sonra da hak edene hak ettiğini vermeye devam edeceğiz.
Ortamı eğlendiriyorum disss için değil zatenBenden diss kapamazsın, yemezler
Sen de pek yoksun ama evet katılıyorum aynısı projen olan tiyatro çevirdiğin kişi içinde geçerliBana karşı duranların hepsi teker teker Yok oldular
Benim yokluğum sıkıcı oluşundan buranın ara ara forumun Birsen Altuntaşından haber çalıyorum @Emre OzansoySen de pek yoksun ama evet katılıyorum aynısı projen olan tiyatro çevirdiğin kişi içinde geçerli
Oha tespit gibi tespitCoronadan önce:
Coronadan sonra:
(sürekli evde kalmaktan saç sakal kaşı karışmış )