Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm (Yaz Özel Başvuruları) Sonuçlar 10-12 Ağustos'ta 🍒

konu yine hitlere boğulmuş.
Cevapsız Sorular'ın yokluğunu hissettirmemişiz.
Yine yeniden modum bu
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

O zamana kadar diss toplarız belki :A son gün falan atarım unutmazsam :A
Şimdiden at, O gün tekrar atarsın diss kaparsan :A nasıl atacağında burada alıntıda :A

Arkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.

NOT: Artık hatırlatma yapmayacağım. Yollayan kişilerle yolumuza devam edeceğiz.

Ben kendi diss sayımıda @The_Erinch 'e SS alarak atarım. Kendimi kayırmadığımı görün diye :A zaten sonuç gecesi sizlerle de paylaşırım. Vazgeçen olduysa belirtebilir.

Katılım göstermek isteyen varsa en son 31 Temmuz'a kadar kabul olunur.

Bilmeyenler için anlatayım Nerden bakılır ve nasıl SS alacağınızı. :
Öncelikle şu kısımda Reactions Received kısmında disslere ulaşırsınız ve sonrada bir sonraki SS şeklinde alıp bana özelden atın.

Sakın diss sayınızı ifşa etmeyin kimseye.
Ekli dosyayı görüntüle 90113

Ekli dosyayı görüntüle 90114

@MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @Bully @eskici @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica @Aserat ve katılmak isteyenler

• Güldürdün
Reactions: eskici
Palayla Mert Günok mu karışıyor? :F Nasıl farklı :A
Avatardan çok onun renk uyumundan kaynaklanıyor. İkinizde de rakamlar var. Hızlıca otomatikmen yazışırken öyle algılamak kolay. Zaten dikkatli bakmıyorum yazışırken ve mobilden küçük :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Avatardan çok onun renk uyumundan kaynaklanıyor. İkinizde de rakamlar var. Hızlıca otomatikmen yazışırken öyle algılamak kolay. Zaten dikkatli bakmıyorum yazışırken ve mobilden küçük :A
Siteye girerken mümkün olduğunca bilgisayardan giriyorum . Daha rahat kullanımı. Ama çoğu kez mobil giriyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Nasıl farklı?Çünkü bende mobil kullanıyorum da (b)
Bilgisayar görünümü ve mobil görünümü aynı değil. Şuan ben ve sen misal favori üye yazısını yanda görürken bilgisayarda avatar atında o yazı ve mesaj yazısı vs görünüyordu eskiden. Mobilden o detaylar yok ve avatar fotosu PC'ye göre küçük. Forumun görüntüsüde çok farklı
Siteye girerken mümkün olduğunca bilgisayardan giriyorum . Daha rahat kullanımı. Ama çoğu kez mobil giriyorum.
3 senedir sadece mobilim. Bilgisayarım yok.

Diss Savaşları son SS yollama günü 31 Temmuz. Unutmayın...
@Forumdash bugüne hatırlatma istemiştin😊

Diss Savaşları Yeni bölüm ise 10/11 Ağustos 2020'de yayında olacak.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy