- Reaksiyon puanı
- 114,008
- Puanı
- 1,060
Evet öyle birisin, hem de fazlasıylaHiç de pişkinlik içermiyordu, come ooon ben öyle bir insan mıyım. ))
Evet öyle birisin, hem de fazlasıylaHiç de pişkinlik içermiyordu, come ooon ben öyle bir insan mıyım. ))
KatılabilirimKonulara asla diss istemem. İyiki atmadın
@eskici eski yarışmcımız olarak yeniden katılmak istermisim? (konuya tepki bırak üzücü diss ve şaşırma ifadesi hariç )
Güzel. Zaten Survivor'da bol yemişsindir seni tüm zamanların diss kısmına ayarlarızKatılabilirim
Doğru bir keresinde çok fazla bonkör davranmıştın.
Olmamış at bari niye üzücü atıyorsunDoğru bir keresinde çok fazla bonkör davranmıştın.
Bende bir ara nasiplendim ama onlar kadar değil :S
Tamam be, bana attığın onlarca dissin yerine 1 tane de biz atalımOlmamış at bari niye üzücü atıyorsun
Sana çok diss atmamışımdır herhalde yaTamam be, bana attığın onlarca dissin yerine 1 tane de biz atalım
Bir keresinde yine çoşmuştun, o ara seni bir konuma etiketlemiştim, birazda burda stres at demiştim Bu Şarkı Benim'de elendiğin gündü galibaSana çok diss atmamışımdır herhalde ya
Evet hatırladım şimdi o zaman baya diss atmıştım sana da ama sen istemiştinBir keresinde yine çoşmuştun, o ara seni bir konuma etiketlemiştim, birazda burda stres at demiştim Bu Şarkı Benim'de elendiğin gündü galiba
Tabiki. Diss almak için çabalıyorum hep son zamanlarda Survivor'da iyi kaptımEvet hatırladım şimdi o zaman baya diss atmıştım sana da ama sen istemiştin
Atiye’yi bitirdin miTabiki. Diss almak için çabalıyorum hep son zamanlarda Survivor'da iyi kaptım
2019'dan bu yana hiç mi diss kapmadın? biz Survivor'da ve etkinliklerde bol kaptıkHacı futbol bitti. E forumda siyasette yok. Bana buradan ekmek çıkmaz.
Çok az kaldı su gibi akıp gidiyorAtiye’yi bitirdin mi
Ben orada da doğruları yazdığım için çok az diss aldım.2019'dan bu yana hiç mi diss kapmadın? biz Survivor'da ve etkinliklerde bol kaptık
Son bölümler çok kötü ya kaçıncı bölümdesin de hala beğeniyorsunÇok az kaldı su gibi akıp gidiyor
50 civari dissin varsa tüm zamanların diss sayısına alabiliriz ( olmadı seyircimiz olarak katılırsın )Ben orada da doğruları yazdığım için çok az diss aldım.
Son bölümSon bölümler çok kötü ya kaçıncı bölümdesin de hala beğeniyorsun
İlginç ama son bölüm daha da kötü izle bakalım ne diyeceksinSon bölüm