Canım yoldaşım.Her ne kadar bazen yanlış yollara sapsak da yine kalitenin etrafında birleştik.
Canım yoldaşım.Her ne kadar bazen yanlış yollara sapsak da yine kalitenin etrafında birleştik.
Nisa reisimle de istiyorum bundan...
Orası öyle ama güya paylaştıkları tüm ünlüler Danla sayesinde desteklemiş ve sms atmış gibi.@denizz19 'un bu kişilerle yan yana getirilmesi bile bizim Marul Bey için onurdur. İyi tarafından bakalım.
Sen ve @Maskeli Fedai yanlış yollara çok girdiniz, bir daha yapmayın.Canım yoldaşım.
Sms sistemi keşke olmasaydı da o zaman da Barış’ı gömseydik. Çünkü performans yoktu.Cemal Can fanları bu akşam sadece Danla Bilic 40-50 bin oy attı diyor. Toplam oy sayısı 1.5 milyona yakın, oradan hesapla bakalım %5 fark nereden oluşmuş? Bugün gördüğüm bütün ünlüler Cemal Can'a çalıştı, kaç sene önce şampiyon olmuş kişilerin ne kadar kitlesi olabilir ki?
SMS sistemi sonucu etkilemese bu yarışmanın finali Perviz-Barış ya da Berkan-Barış olurdu. Acun'un işine geliyor ama küçük çocuklar Twitter'da sponsorluk dileniyordu buna el atılması lazım.
Halkın da desteği göz ardı edilemez bence de. Bizim evden oy çıkmadı ama ailecek seviyorduk Cemal'i.Orası öyle ama güya paylaştıkları tüm ünlüler Danla sayesinde desteklemiş ve sms atmış gibi.
Hani kredi çekip evi arabayı satıp hepsini Cemal'e basmıştın...Halkın da desteği göz ardı edilemez bence de. Bizim evden oy çıkmadı ama ailecek seviyorduk Cemal'i.
Saklı gerçekler ortaya çıktı... @Sherlock attığı oylar ile benim eksikliğimi hissettirmemiştir. (o da atmadı)Hani kredi çekip evi arabayı satıp hepsini Cemal'e basmıştın...
İmreniyorum be şu dostluğa.
Teşekkürler canım Beni de bu kadroya aldığın içinŞu tabloda zaten şampiyon olmak mümkün değil. Barış Adem'le çalışmak yerine 1-2 ay fenomenlerle takılsaydı şimdi şampiyon olmuştu
İmreniyorum be şu dostluğa.
Senin ne eksiğin var tabi ki alacağımTeşekkürler canım Beni de bu kadroya aldığın için
Oldu.Bu gece bir ilk olur belki.
Galiba ikinci Adem vakası oldu bu olay. O zaman da Adem kazanır diyordular yarışmacılar ogedaya destek çıktı. O kazandı.Cemal Can yarışmacıların yüzde 80 tarafından seviliyordu.... Doğal olarak tüm yarışmacıların sevenleride Cemale oy attı...
Barışı tutanlar doğal olarak biryerden sonra devre dışı kaldı..
Bu Sezonuda yedik,bitirdik.
Şimdi Sıra Masterchefde
Çok doğru söylüyorsun böyle olsa ciddi yarışma olsa ben de severek bakarım. Ama bu tarz işler saçma sapan aşk meşk şeyleri giriyor bir de her şeyi açıklamıyorlar.Cemal Can fanları bu akşam sadece Danla Bilic 40-50 bin oy attı diyor. Toplam oy sayısı 1.5 milyona yakın, oradan hesapla bakalım %5 fark nereden oluşmuş? Bugün gördüğüm bütün ünlüler Cemal Can'a çalıştı, kaç sene önce şampiyon olmuş kişilerin ne kadar kitlesi olabilir ki?
SMS sistemi sonucu etkilemese bu yarışmanın finali Perviz-Barış ya da Berkan-Barış olurdu. Acun'un işine geliyor ama küçük çocuklar Twitter'da sponsorluk dileniyordu buna el atılması lazım.
Canım Profesörüm.Yoldaşlık bunu gerektirir.