Bu düşüncemi izlediğim VTR'ler de teyitledi. Önceki yıllar kadar uğraşılmamış bile.En tırt Survivor sezonuydu. Instagram sezonu olarak adlandırılmalı.
Waaaaaaaaa bayıldımmmm..Bizim Survivor parkurlarımız böyle
Not programımızın ismi Robinson olarak geçmekte
[USER=85782]@MasacRE[/USER] @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @eskici @Hachiko @dreamy @Maskeli Fedai @The_Erinch @Bully @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @batuhankaralar @alperuz [
Genelde denge, güç, dayanıklılık üzerine.Waaaaaaaaa bayıldımmmm..
Varsa tam yayınları izlerim...İsveçce anlamayız ama mimiklerden artık ruh hallerini anlarız
Bunları biizm ülkede verseler İnsana İşkence Var diye RTÜK şikayet ederler
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....Genelde denge, güç, dayanıklılık üzerine.
Robinson 2020 vs yazarsan çıkar.
Şuna bak 😱
Domuzumsu bağışıklık diye tercüme edebilirim anca parkurun adınıWooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
İnaılmaz!!!!
Bizim Survivor parkurlarımız böyle
[USER=85782]@MasacRE[/USER] @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @eskici @Hachiko @dreamy @Maskeli Fedai @The_Erinch @Bully @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @batuhankaralar @alperuz [
Bizimkiler anca koşma ve atma üzerine olsun sonraki paylaştıklarımada bakYurt dışında yayınlanan Survivor'ın parkurları çok güzel. Bizimkiler bir halta yaramaz.
The Walking Dead Zombileri gibi olmuşlarDomuzumsu bağışıklık diye tercüme edebilirim anca parkurun adını
Ya ben küçükken izlerken bu denli değildi program
Oha burda adam iki dişini kaybetmiş. Ette kalmış dişleri sökülüp 😱Midem bulandı bıraktım izlemeyi
Survivor dediğin böyle olur.Domuzumsu bağışıklık diye tercüme edebilirim anca parkurun adını
Ya ben küçükken izlerken bu denli değildi program
Oha burda adam iki dişini kaybetmiş. Ette kalmış dişleri sökülüp 😱Midem bulandı bıraktım izlemeyi
Güzel ve farklıymış, bizde artık hep aynı parkurlar gelmeye başladı. Değişiklik şart, örnek alınabilir bence.Bizim Survivor parkurlarımız böyle
Survivor dediğin böyle olur.
Muhteşem performansı (!) ile şampiyon olan Cemal Can'ı bu parkurlarda ağlatırlardı.
Bizimki daha iyiBizim Survivor parkurlarımız böyle
Oha
Pöffff çocuk yaaa çocuuuuukOha
Bu gerçek hesabımı 😱
Bu arada şampiyon programını sadece 10 dakika falan izleyebildim. Cemal Can'a nezman üzülüp ayrılmak istedin diye sorulduğunda ilk Fatma elenince denildiğinde Fatma ile çok iyi olduklarının lafı geçti ve VTR yayınlanırken Nisa ağlayıp stüdyodan çıktı. Galiba ilk ondan söz etmedi diye küstü . Programın ilk anlarına bakın @12.Adam @MasacRE @Sherlock