nE? Gerçek olduğuna emin misin.@dreamy Evrim'in telefon numarasını buldum. Satabilirim sana uygun bir fiyata.
nE? Gerçek olduğuna emin misin.@dreamy Evrim'in telefon numarasını buldum. Satabilirim sana uygun bir fiyata.
nE? Gerçek olduğuna emin misin.
Evet Twitter’da görmüştüm Evrim’le konuşanlar varmış bugün grupta. Hayrına ver bari.Telegram'dan bildirim geldi, Telegram'a katıldı diye. Baktım onun resmi var. Büyük ihtimalle gerçek.
Evet Twitter’da görmüştüm Evrim’le konuşanlar varmış bugün grupta. Hayrına ver bari.
Hiç Telegram da kullanmadım, nasıl bir şey bilmiyorum. Evrim’i eklemem için ne yapmam lazım...Yazsam mı acaba? 😱
Evrim'i değil de Adana'nın gururu Babuş'un numarasını versem?
Hiç Telegram da kullanmadım, nasıl bir şey bilmiyorum. Evrimi eklemem için ne yapmam lazım...
Banane be Babuş’tan.
Rehberine kaydedince WhatsApp gibi kullananlar listesinde çıkıyor. Bir şey yapman gerekmiyor.
Bilmem, lazım olur belki.
Özelden at lütfen. Zaten Manisa’ya gelmiş bugün ama haberim yoktu, fark etmeden de olsa aynı il sınırları içindeymişiz...Rehberine kaydedince WhatsApp gibi kullananlar listesinde çıkıyor. Bir şey yapman gerekmiyor.
Bilmem, lazım olur belki.
Özelden at lütfen. Zaten Manisa’ya gelmiş bugün ama haberim yoktu, fark etmeden de olsa aynı il sınırları içindeymişiz...
Akhisar’a gelmiş, Instagram story’sine bak.Evrim'in Manisa'da ne işi var. 😱
Akhisar’a gelmiş, Instagram story’sine bak.
Ne alaka?Sadece fotoğraflarına bakıyorum. Hikayelerine değil.
Ne alaka?
Beğenmen bile mucize teşekkürler...Keşfete düşüyor. Beğenip geçiyorum, profilini kurcalamıyorum.
Beğenmen bile mucize teşekkürler...
Ada hayatında türlü mobbinglere maruz kaldı, olsun o kadar. Hataları ve doğrularıyla sevdik biz Evrim’i. Survivor’dan da hatrı sayılır dostlar edindi kendine, kendi içinde kazandı diyebiliriz.Normal de iyi ama adada yaptıklarını hatırlayınca...
Kocaya mı verdiler sonunda yoksa@serhatt cığım yok kii olsaydı da fenalaşsaydı keşkee
Kocaya mı verdiler sonunda yoksa
Survivor’la ne alakası var bunun