Oha
Bu gerçek hesabımı 😱
Bu arada şampiyon programını sadece 10 dakika falan izleyebildim. Cemal Can'a nezman üzülüp ayrılmak istedin diye sorulduğunda ilk Fatma elenince denildiğinde Fatma ile çok iyi olduklarının lafı geçti ve VTR yayınlanırken Nisa ağlayıp stüdyodan çıktı. Galiba ilk ondan söz etmedi diye küstü . Programın ilk anlarına bakın @12.Adam @MasacRE @Sherlock
YasinVurdu GolOldu
Papatyam % @Sherlock @alperuz @serhattYasin reis haklı
Yurt dışında yayınlanan Survivor'ın parkurları çok güzel. Bizimkiler bir halta yaramaz.
Bizimkiler anca koşma ve atma üzerine olsun sonraki paylaştıklarımada bak
The Walking Dead Zombileri gibi olmuşlar
Bu kadarı zaten bizde asla olamaz malesef.
Güzel ve farklıymış, bizde artık hep aynı parkurlar gelmeye başladı. Değişiklik şart, örnek alınabilir bence.
Barış daha parkura çıkmadan yenilirdi o zaman.
Bizimki daha iyi
YasinVurdu GolOldu
@serhatt bu pozdan sonra fenalaşmışYasin reis haklı
Pöffff çocuk yaaa çocuuuuuk
Öyledir bi ara şu dizi etkinliğindeki eşleşmelere de göz gezdir istersenÇocukluktan değil Nisa Cemal can hep değer verdi sevdi daha durun Cemalin gerçek yüzü ortaya çıkıcak
Öyledir bi ara şu dizi etkinliğindeki eşleşmelere de göz gezdir istersen
Öbür eşleşmeyle ilgilenmiyorumİlk eşleşmeyi hallettim Aykut beycim başka isteğini varmı
Öbür eşleşmeyle ilgilenmiyorum
Yok ya ben de Md'ciyimSanırım sizi kızdırıcam gibi aykut beycim siz Atiyemi istiyordunuz
Yok ya ben de Md'ciyim
Bizim Survivor parkurlarımız böyle
Not programımızın ismi Robinson olarak geçmekte
[USER=85782]@MasacRE[/USER] @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @eskici @Hachiko @dreamy @Maskeli Fedai @The_Erinch @Bully @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @batuhankaralar @alperuz [
Tövbe yarabbimm
Çok garip. Normal değil bu abla.