nE? Gerçek olduğuna emin misin.
nE? Gerçek olduğuna emin misin.
nE? Gerçek olduğuna emin misin.![]()
Evet Twitter’da görmüştüm Evrim’le konuşanlar varmış bugün grupta.Telegram'dan bildirim geldi, Telegram'a katıldı diye. Baktım onun resmi var.Büyük ihtimalle gerçek.
![]()
Evet Twitter’da görmüştüm Evrim’le konuşanlar varmış bugün grupta.Hayrına ver bari.
![]()
Hiç Telegram da kullanmadım, nasıl bir şey bilmiyorum. Evrim’i eklemem için ne yapmam lazım...Yazsam mı acaba? 😱
Evrim'i değil de Adana'nın gururu Babuş'un numarasını versem?![]()
Hiç Telegram da kullanmadım, nasıl bir şey bilmiyorum. Evrimi eklemem için ne yapmam lazım...
Banane be Babuş’tan.![]()
Rehberine kaydedince WhatsApp gibi kullananlar listesinde çıkıyor.Bir şey yapman gerekmiyor.
Bilmem, lazım olur belki.
![]()
Özelden at lütfen.Rehberine kaydedince WhatsApp gibi kullananlar listesinde çıkıyor.Bir şey yapman gerekmiyor.
Bilmem, lazım olur belki.
![]()
Özelden at lütfen.Zaten Manisa’ya gelmiş bugün ama haberim yoktu, fark etmeden de olsa aynı il sınırları içindeymişiz...
Akhisar’a gelmiş, Instagram story’sine bak.Evrim'in Manisa'da ne işi var. 😱
Akhisar’a gelmiş, Instagram story’sine bak.![]()
Ne alaka?Sadece fotoğraflarına bakıyorum.Hikayelerine değil.
![]()
Ne alaka?![]()
Beğenmen bile mucize teşekkürler...Keşfete düşüyor.Beğenip geçiyorum, profilini kurcalamıyorum.
![]()
Beğenmen bile mucize teşekkürler...![]()
Ada hayatında türlü mobbinglere maruz kaldı, olsun o kadar.Normal de iyi ama adada yaptıklarını hatırlayınca...![]()
Kocaya mı verdiler sonunda yoksa@serhatt cığım yok kii olsaydı da fenalaşsaydı keşkee
Kocaya mı verdiler sonunda yoksa![]()
Survivor’la ne alakası var bunun