TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sonuç önemli. :Z Mağdura yatmakla olmuyor bu işler. Barış da siz de kendinize çok güveniyordunuz ama havanız söndü. :Z

Bugün hem karakter hem performans kazandı.

Mağdura hiç bir zaman yatmadı yatsadı yapılanları anlatırdı hep neyse Barışın canı sağolsun size iyi yorumlar :D

• Olmamış
Reactions: Özgür
Hak ederek şampiyon olacak iki kere sakatlık geçirdi ve hala bandajla yarışmaya devam ediyor
İkinciyi öğrenmek için izliyoruz biz zaten. :A Şampiyon belli. :Z

EcqyNVNXsAIivED
Saatler kaldı Şampiyon! :Z

Ec1hjEZXgAIuzzF
Şampiyon Barış Murat Yağcı! :Z

AHAHAHAHAHAHA, SESİNİZ ÇIKMIYOR...

Şaka mısınız cidden? Sizin arkanızda da Beşiktaş, Çarşı, eski şampiyonlar Adem ve Yusuf vardı. Barış destekçisi Ata Benli Panorama’ya çıktı.

@denizz19 u da eklemişsin. Bu kadar insan sence fenomen olduğu için mi destekliyor Cemal’i yoksa gerçekten hak ettiği için mi? Adam tüm ülkenin sevgisini kazandı.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: denizz19 and Dosi
İlk izlemeye başladığım anda "Oğlum, işte bu lan benim destekleyeceğim adam." dedim. Naif, sakin, eğlenceli, enerjik, dalga-dümenci. Tam benlik bir yarışmacı. Ne yalan söyleyeyim en az yarı finali bekliyordum ama şampiyonluğu beklemiyordum pek.

Tamamen gırgır için izledim programı, tam 5 yıl sonra. İstediğim keyfi aldım diyebilirim. Barış kazansa da pek üzülmezdim.

#cCcCemalCanCansevencCc

Şaka mısınız cidden? Sizin arkanızda da Beşiktaş, Çarşı, eski şampiyonlar Adem ve Yusuf vardı. Barış destekçisi Ata Benli Panorama’ya çıktı.

@denizz19 u da eklemişsin. Bu kadar insan sence fenomen olduğu için mi destekliyor Cemal’i yoksa gerçekten hak ettiği için mi? Adam tüm ülkenin sevgisini kazandı.
@denizz19 'un bu kişilerle yan yana getirilmesi bile bizim Marul Bey için onurdur. :A İyi tarafından bakalım. :A

Cemal Can fanları bu akşam sadece Danla Bilic 40-50 bin oy attı diyor. Toplam oy sayısı 1.5 milyona yakın, oradan hesapla bakalım %5 fark nereden oluşmuş? Bugün gördüğüm bütün ünlüler Cemal Can'a çalıştı, kaç sene önce şampiyon olmuş kişilerin ne kadar kitlesi olabilir ki?

SMS sistemi sonucu etkilemese bu yarışmanın finali Perviz-Barış ya da Berkan-Barış olurdu. Acun'un işine geliyor ama küçük çocuklar Twitter'da sponsorluk dileniyordu buna el atılması lazım.