Reisim benim... Ne de güzel dua ediyor.
Reisimin elenmesiyle paramparça olduk. Bari onun dualarıyla birlikte Cemal'i şampiyon yapalım Şerlok beyciğim...Reisim benim... Ne de güzel dua ediyor.
Dosi Hanım kimi tutuyor? Umarım Cemal Can'ı tutuyordur. 😡
Kazanan:Bekleyin az kaldı Cemal Can reis şampiyon olacak ve sizi öyle bir kudurtacak ki
Dondurma reis dışındaki herkes uyar bana
Avatarındaki hanımefendinin ismini alabilir miyim?Bekleyin az kaldı Cemal Can reis şampiyon olacak ve sizi öyle bir kudurtacak ki
Abi sınavımın olduğu döneme geldi sanırım, burda da pek dolanmıyorum aslında arada uğruyorum.@dreamy Sen oy vermedin ilk turlarda..buralarda geziniyorsun..çekecem kulaklarını.
Oy verde öyle gitAbi sınavımın olduğu döneme geldi sanırım, burda da pek dolanmıyorum aslında arada uğruyorum.
Mücadelesi yeter şampiyonun...Dünkü oyunda ilk turda zar zor Yasin'i eleyip finale çıktı diye Maşallah Barış diyerek trendlere girdiler. Cemal Can ilk turda elendi diye dalga geçtiler. Sonra Cemal'i zor geçen Berkan'a 5-0 yenilme şokunu yaşadılar Ama olsun fark etmiyor yine de hak eden Barış ne olursa olsun
Dilara reis soyadı AydınAvatarındaki hanımefendinin ismini alabilir miyim?
Dünkü ağlamasını da koysana
Ben anlayamıyorum bu tür eleştirileri. Tamam çok ağladı evet ama ağlaya ağlaya oyunlarını kazanmasını bildi. Ağlamış, gülmüş, bağırmış, böğürmüş ne fark eder adam resmen fırtına gibiydi son dönem.
Ağlaya ağlaya oynadı, ağlata ağlata kazandı.Ben anlayamıyorum bu tür eleştirileri. Tamam çok ağladı evet ama ağlaya ağlaya oyunlarını kazanmasını bildi. Ağlamış, gülmüş, bağırmış, böğürmüş ne fark eder adam resmen fırtına gibiydi son dönem.