🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Koyu ile işaretlediğim kısım yine tüyler diken ''😱'' ama alıştık artık biliyorsun... :A Gerçekten konuya tam uyumlu olmuş, sen tüm seneleri sayısal olarak ortaya dökerken ben de görsel olarak özetlemişim farkında olmadan 😱

Orası size yakın yer mi? Bildiğin mangallık pikniklik alanmış, teyzelerin göbek atabileceği hatta :A

Resmi hazırlamak sürdü biraz ama planlamak yani neyin ne olacağını düşünüp hepsini sana çaktırmadan toplayabilmek de zaman aldı, sadece kahve bardağı konusunda ilk başta bulamadım ama sonradan onu da buldum. :A
Günlerdir planların demek çünkü o kahve kupasını bana gğnler önce sordun 😱

Evet bize oldukça yakın. O teyzelerin alanına inmiyor genelde kimse. Aşağıda kalıyor. Ben o salıncakta çektim o kısmı ve hemen yukarı taraftada park var. İnsanlar piknik ve mangal yapmaktalar. Benim bulunduğum kısım en aşağıları ve baya tenhaydı.
Uğraştığın belli. Harika :bhr:

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Bence Dark simgesi de estetik olarak Mikasa tişörtüne uygun olmuş aşk olsun o kadar şey içinde bir Dark simgesi mi fazlalık 😱 :A Sonuçta Dark izlemesen de sürekli maruz kalıyorsun sayemizde, o olmasa bir eksik olurdu hem de imza olmuş oldu. :A
Haklısın :A belki izlerim ilerde. Belli olmaz :A

• Güldürdün
Günlerdir planların demek çünkü o kahve kupasını bana gğnler önce sordun 😱

Evet bize oldukça yakın. O teyzelerin alanına inmiyor genelde kimse. Aşağıda kalıyor. Ben o salıncakta çektim o kısmı ve hemen yukarı taraftada park var. İnsanlar piknik ve mangal yapmaktalar. Benim bulunduğum kısım en aşağıları ve baya tenhaydı.
Uğraştığın belli. Harika :bhr:
Havası da serinse yayla gibi bir alanmış, resimde curcuna oldu civciv kedi filan ama bu tarz bir şenlik kalabalık ortam olabilir. :A İlk başta gökyüzüne dokunmayacaktım ama sonradan böylesinin daha uygun olacağını düşünüp değiştirdim Van Gogh tablosuyla, gerisi de geldi işte. :A

Henüz çok yeniyim o yüzden acemice yapmaya çalıştım ve nedense hiç yormadı bile. Beğenmiş olmana çok sevindim teşekkür ederim :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gördüm evet @Sherlock beyciğimin yemek sofrası gibi maşallah yok yok :A @Tolstoyevski
Dosi:

DnYxXZeXgAELre5.jpg

:A @Sherlock

Haklısın :A belki izlerim ilerde. Belli olmaz :A
Farkındaysan son sezonda diziye hayranlığım artmasına rağmen hiç sana bir şey demedim çünkü bu havalarda sıfırdan başlanacak dizi değil gerçekten. :A Sonbahar, kış döneminde olur da vakt bulursan en baştan başlarsın belki, sudoku gibi beyni zorlayan ama keyif veren 26 bölümcük dizi sonuçta.. :bhr: :A

• Güldürdün
Farkındaysan son sezonda diziye hayranlığım artmasına rağmen hiç sana bir şey demedim çünkü bu havalarda sıfırdan başlanacak dizi değil gerçekten. :A Sonbahar, kış döneminde olur da vakt bulursan en baştan başlarsın belki, sudoku gibi beyni zorlayan ama keyif veren 26 bölümcük dizi sonuçta.. :bhr: :A
Bilgisayar yok haliyle normal dizi bile izleyecek havada değilim :A

Çok düşüncelisin :bhr: :A

• Güldürdün
Teyzelerin artık senin değil benim himayem altında olduğu belgelendi :A :A

Aklımdan geçti bu dün 😱
Hatta arayacaktım bu fotoyu ama unuttum o ara çok bildirim var diye :F
İlginç attığıma bakma şaşırmadım, sen de şaşırmamışsındır artık. :A

• Güldürdün
Havası da serinse yayla gibi bir alanmış, resimde curcuna oldu civciv kedi filan ama bu tarz bir şenlik kalabalık ortam olabilir. :A İlk başta gökyüzüne dokunmayacaktım ama sonradan böylesinin daha uygun olacağını düşünüp değiştirdim Van Gogh tablosuyla, gerisi de geldi işte. :A

Henüz çok yeniyim o yüzden acemice yapmaya çalıştım ve nedense hiç yormadı bile. Beğenmiş olmana çok sevindim teşekkür ederim :bhr: :A
Serin serin, sonuçta yüksek kısımda :A Ogün hoş bir rüzgar vardı :bhr:
Ağaçlar arasında bir şey var. O galiba evdi :A orjinaliyle kıyaslıyacağım sonra :A

• Güldürdün
Serin serin, sonuçta yüksek kısımda :A Ogün hoş bir rüzgar vardı :bhr:
Ağaçlar arasında bir şey var. O galiba evdi :A orjinaliyle kıyaslıyacağım sonra :A
Yok o kim daha güzel seslendiriyorun simgesi, mikrofon yani ama biraz büyük boyutlu ekledim küçük gözükmesin diye ve ağaçların yanına saklandı göze çarpmaması için :A

Kiraz niye @Sherlock 'un ? O benim kanal logom :A

Kanal sahibi olmak da bunu gerektirir işte, kapitalizm ve sahiplenme diyorsun sonuç olarak. :A

• Güldürdün
Yok o kim daha güzel seslendiriyorun simgesi, mikrofon yani ama biraz büyük boyutlu ekledim küçük gözükmesin diye ve ağaçların yanına saklandı göze çarpmaması için :A

Kanal sahibi olmak da bunu gerektirir işte, kapitalizm ve sahiplenme diyorsun sonuç olarak. :A
Mikrofonuda gördüm zaten :A

Yahu zaten o benimki. Sherlock ne alaka 😱 o sadece afişi yapan bir işçi :A @Sherlock