🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Öyle bir şey olmaz diye düşünüyorum, çünkü özel araçla gideceğim zaten en kötü ihtimalle. :D Kurban'da ordayım 3 hafta kalırım sanırım. :D
Doğru Kurban Bayramı yaklaştı 😱
Ah ah korona sebebiyle kaldık burada :(
Bu sene biraz et kuruturdum yine :T:

TR'de para bırakmıştım. Adıma kesip birilerine verirler artık :D

• Üzücü
Reactions: MEnes
Doğru Kurban Bayramı yaklaştı 😱
Ah ah korona sebebiyle kaldık burada :(
Bu sene biraz et kuruturdum yine :T:

TR'de para bırakmıştım. Adıma kesip birilerine verirler artık :D
Hiç sorma senin de planlarını alt üst etti, üzücü gerçekten...

Vekaletini ver kessinler ailendekiler. Dağıtsınlar etrafa, ne güzel işte. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Muazzam bir temiz hava kaynağı be. İşte bu yüzden memlekete bir an önce gitmek istiyorum... :A Bana da çok iyi gelecek bu bunaltıcı sıcaklardan bir süreliğine de olsa uzaklaşmak. :A

İyi düşünmüşsün haftada 1 hatta fırsat olursa 2 3 yap onu. Yürüyüş olsun temiz hava olsun daha ne tamamen sağlık... :D
Ev orman yanı. Arada yürüyüş yapıyorum o ayrı :A Ama mahalle dışına çıkmak iyi geliyor. Zaten arabamızla gidiyorum. Kalabalık ortama maruz kalmıyorum. Tenha yerlere gitmekteyim :Z

• Beğendim
Ev orman yanı. Arada yürüyüş yapıyorum o ayrı :A Ama mahalle dışına çıkmak iyi geliyor. Zaten arabamızla gidiyorum. Kalabalık ortama maruz kalmıyorum. Tenha yerlere gitmekteyim :Z
Evin orman yanı olduğunu biliyorum genel dedim zaten. :A Yürüyüş olsun böyle yerler olsun tam bir sağlık kaynağı. :A

En iyisi zaten kalabalıktan uzak, sessiz yerlerde kafa dinlemek... Belki düşünmek, düşüncelere dalmak, uzakları izlemek... Dertlendim 2 dakikada be. :A

• Güldürdün
Evin orman yanı olduğunu biliyorum genel dedim zaten. :A Yürüyüş olsun böyle yerler olsun tam bir sağlık kaynağı. :A

En iyisi zaten kalabalıktan uzak, sessiz yerlerde kafa dinlemek... Belki düşünmek, düşüncelere dalmak, uzakları izlemek... Dertlendim 2 dakikada be. :A
Ve kulaklıkta müzik ile derinlere dalmak.....

İştahım çekti birden :A bugün hava soğukta olsa bi yürüyüş yapayım müzik eşliğinde :A
Bir kaç tane iyi şarkı ayarlıyayım iyi gelir. Dün çöp atmaya bile çıkmadım :F

• Güldürdün
Ve kulaklıkta müzik ile derinlere dalmak.....

İştahım çekti birden :A bugün hava soğukta olsa bi yürüyüş yapayım müzik eşliğinde :A
Bir kaç tane iyi şarkı ayarlıyayım iyi gelir. Dün çöp atmaya bile çıkmadım :F
Aaah ah benim de canım çekti... Ben de akşam bizim buradaki parkta yalancı yeşilliğin içinde yürüyüşe çıkayım bari... :A Maksat spor yapmak olsun. :A

• Güldürdün
Aaah ah benim de canım çekti... Ben de akşam bizim buradaki parkta yalancı yeşilliğin içinde yürüyüşe çıkayım bari... :A Maksat spor yapmak olsun. :A
Yalancı yeşillik? :F :F

Spor olsunda varsın manzarasız, engebeli beton ortamında olsun (yok yok olmasın. Birden soğudum böyle yazınca :A )

• Güldürdün
Aaa senin iyice çenen düştü, hediye yetiştiremiyoruz. :A

Neyse forumun göz bebeklerinden, canım arkadaşım, nice mesajlara, iyi ki varsın. :bhr: @Dosi

1593764346550.png

• Harika
Yalancı yeşillik? :F :F

Spor olsunda varsın manzarasız, engebeli beton ortamında olsun (yok yok olmasın. Birden soğudum böyle yazınca :A )
Yok yürüyüş için en azından özel tartan pist yapıyorlar parklarda, yani o konuda çok da kötü değil. :A Bu akşam bu işin üzerine bi düşüneyim bakalım, belki tek başıma çıkar yürürüm. :A

• Güldürdün
Yok yürüyüş için en azından özel tartan pist yapıyorlar parklarda, yani o konuda çok da kötü değil. :A Bu akşam bu işin üzerine bi düşüneyim bakalım, belki tek başıma çıkar yürürüm. :A
Tek başına çıktığında bunu dinlersin :A

• Güldürdün
Aaa senin iyice çenen düştü, hediye yetiştiremiyoruz. :A

Neyse forumun göz bebeklerinden, canım arkadaşım, nice mesajlara, iyi ki varsın. :bhr: @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 88898

Teşekkürler canım :bhr:
Benim çenem arada, seninki ise herzaman düşük :A

Bu kez hemen konumu açmadım. Baktım kimse oralı değil yine kendim açtım :F 2 saat bekledim galiba :F
Konuya harika at cimri :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bu arada @Tolstoyevski nin hediyesinin detaylarına hayran kaldım, gerçekten çok iyi kurgulamış... :A Hediye de anlamlı ve güzelmiş... :A
Mikasa detayını özellikle düşündüm, o subliminal mesajı nereye eklesem diye ve ondan daha iyi bir tercih olamazdı... :A @Dosi

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
@Tolstoyevski tekrardan hediyem için çoookk teşekkürler :love1:
Nezaman başladın acaba?
Konumun içeriğinede çok uygun.
Ben 5 yıl boyunca olan kulüpleri yazarken sende son yıllardaki avatar ve görselleri derlemişsin. Her bir detay harika. Arka planda geçen hafta çektiğim foto. İnanırmısın önce o fotoyu ayrlayacaktım. Sonra daha yakın zamanda profilimde paylaştım diye diğerini seçmiştim.

Çok beğendim gerçekten 💖🥰

Koyu ile işaretlediğim kısım yine tüyler diken ''😱'' ama alıştık artık biliyorsun... :A Gerçekten konuya tam uyumlu olmuş, sen tüm seneleri sayısal olarak ortaya dökerken ben de görsel olarak özetlemişim farkında olmadan 😱

Orası size yakın yer mi? Bildiğin mangallık pikniklik alanmış, teyzelerin göbek atabileceği hatta :A

Resmi hazırlamak sürdü biraz ama planlamak yani neyin ne olacağını düşünüp hepsini sana çaktırmadan toplayabilmek de zaman aldı, sadece kahve bardağı konusunda ilk başta bulamadım ama sonradan onu da buldum. :A

• Harika
Aynen. Dark hariç herşey çok yerinde olmuş :A

Konumla bağlantılı olması da hoşuma gitti. Ben geçmişten bugüne mesaj sayımı belirten bir konu açarken o da geçmişten bu güne olan detaylara yer vermiş :A
Manzara geçen gün profilde paylaştığım foto :A
Bence Dark simgesi de estetik olarak Mikasa tişörtüne uygun olmuş aşk olsun o kadar şey içinde bir Dark simgesi mi fazlalık 😱 :A Sonuçta Dark izlemesen de sürekli maruz kalıyorsun sayemizde, o olmasa bir eksik olurdu hem de imza olmuş oldu. :A

• Güldürdün