🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Teşekkürler :bhr:
Hediyeler ne alaka? :A
Aycan @Maskeli Fedai 'ye verilirdi ve Barış ve Nisa mı :T:

Elif olsa neyse :A

Şarkı iyiymiş ama :A
Konuyada tepki bırak :A

Elif'ten aşırı derecede soğudum şu iki üç gün içerisinde. :A

Barış ve Nisa'nın birbirine bakışı, Berkan ve Cemal'in sarılışı aynı karede... Daha güzel bir hediye olamaz diye düşündüm. :A

Aycan'da #CemBarBerNis dörtlüsü dışında desteklediğim tek yarışmacıydı. O yüzden şarkıyı koyayım dedim. :F

Bıraktım tepki. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Senden almıştım evet ama senden daha çok kullandım :A artık insanlar ilk gördüğünde bu Dosi'nin paylaştığı diyorlar :A
Gerekli yerlerde yine alırım ben teyzelerimi. Her yerde oynatıp yormak istemiyorum ben, sen sürekli çalıştırıyorsun teyzeleri yazıktır günahtır be :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gerekli yerlerde yine alırım ben teyzelerimi. Her yerde oynatıp yormak istemiyorum ben, sen sürekli çalıştırıyorsun teyzeleri yazıktır günahtır be :A
Al tabiki. Tapusu bende demiyorum :A
Yok ya, ben sadece anketler bitince atıyorum :A
2 haftadır atmıyorum bak :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Elif'ten aşırı derecede soğudum şu iki üç gün içerisinde. :A

Barış ve Nisa'nın birbirine bakışı, Berkan ve Cemal'in sarılışı aynı karede... Daha güzel bir hediye olamaz diye düşündüm. :A

Aycan'da #CemBarBerNis dörtlüsü dışında desteklediğim tek yarışmacıydı. O yüzden şarkıyı koyayım dedim. :F

Bıraktım tepki. :D
Kalp atacaktım ama Elif'e laf söyledin :T:
Şuan aynı takımdalar Barış ile. Seversin belki :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
:A Aynen öyle valla ben ne kağıt oyunu bilirim nede okey bizim evde hiç oynanmadığı için şimdi facede takıldığım cinayet oyunu var onu oynuyorum cinayet çözmek çok keyifli :F
Okeyide face den öğrenmiştim. Dayım işi çıktıkça sen devam et geliyorum diye diye öğrenmeme vesile oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Gördüm evet @Sherlock beyciğimin yemek sofrası gibi maşallah yok yok :A @Tolstoyevski

E622C451-E035-4648-913D-5E48272CF988.jpeg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,253
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam