O kısımda mıydı bilmiyorum bak bakalımBenimkiler gibi mi bir ara at 🐴 🍊 filan vardı
O kısımda mıydı bilmiyorum bak bakalımBenimkiler gibi mi bir ara at 🐴 🍊 filan vardı
Konum kısmındaydı işte nasıl bilmiyorsun dikkat konusunda ustalık seviyesine ulaşmış biri olarakO kısımda mıydı bilmiyorum bak bakalım
Hatırlıyorum da ama konummuydu bilemedimKonum kısmındaydı işte nasıl bilmiyorsun dikkat konusunda ustalık seviyesine ulaşmış biri olarak
Hayırlı olsun harika duruyor gerçekten ve reklam her yerde reklam boşuna Female Acun değilsinHatırlıyorum da ama konummuydu bilemedim
Neyse yakıştı bu. İyi ki geldi aklıma. Sağol, senin vesilenle
Sabah akşam kanalımda uyuyorum zaten
Acun ile bir farkımız var. O bilinen formatlara çöküp yayınlıyor. Ben ise sunduğum programlarımı kendim yaratıyorum 0 km projelerHayırlı olsun harika duruyor gerçekten ve reklam her yerde reklam boşuna Female Acun değilsin
Bende gidip biraz oyun oynayayım evdekilerle söz vermiştim. Ekranlardan uzak durayım@Dosi kahveyi unuttum ben de diyorum ne eksik, beyni şarj etmek için kahveye geçiyorum şimdi.
Teşekkürler
Aklıma sevdiğin şarkı gelmedi başka.Teşekkürler
Geçen sefer yine aynı şarkıyı vermiştin
Konuyada tepki bırak
Aşk olsunAklıma sevdiğin şarkı gelmedi başka.
O zaman 3. hediye olarak bunu al.Aşk olsun
Avlu ve Bergen olabilirdi en sevdiğim şarkılardan
Ben biraz şarkıya dalayımO zaman 3. hediye olarak bunu al.
Çok teşekkür. Hediyeler harika@Dosi tebrik ederim. Bir gün beni geçeceksin.
Hediye olarak, bizde anısı olan şarkılardan 3'ünü paylaşıyorum. Nice mesajlara.
Rica ederim, beğenmene sevindim.Çok teşekkür. Hediyeler harika
Yakın zamanda senin için önemli bir gün ve ilk hediye benden gelir sanıyordum ama çenem baya çalıştı. Benim kutlama konum önce geldi
Berkay'ı ilk senin vesilenle tanımıştım. Baya sevmiştim bu şarkıyı. Onun sanatçı kimliğinde bilmiyordum o dönem.
2. Şarkı çook şirin bir şarkı ve bunuda senin vesilenle ilk kez dinlemiştim galiba. Hâlâ arada dinlerim. İnsana huzur veren bir şarkı.
3. Şarkıyı anımsayamadım 😱 yani ilk nezaman dinlediğimi. Şimdi dinlerken bildiğim bir şarkı ve bu da güzel.
Sen Emre Altuğ ile yarışırken pek güzel puanlarımı almıyordun o geldi aklıma
Tekrar teşekkürler. Mutlu oldum
Sana el emeği göz nuru kendi elerimle çektiğim 0 km bir foto ayarlamak şart olduRica ederim, beğenmene sevindim.
Aynen öyle oldu. Ama önce benim hamle yapmam gerekiyordu, yetiştim neyse ki.
3.şarkının da önemli bir anısı var bizde. İpucu vereyim. "Bana huzur veren birini sorsalar adını söylerdim" kısmına odaklan. Yine anımsayamazsan söylerim özelden.
Çok teşekkürler sözlerin tüm hediyelere bedel 🤗Tebrikler @Dosi başarıların daim olsun umuyorum
Forumun eğitmeni,analizcisi,detaycısı,yardıma koşanı,kaliteli konu açanı,yarışmalarda fikir sunan,etkinlik yapan,benim açımdan da harika ötesi üyesidir 🤗🤗
Ekli dosyayı görüntüle 89284