🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Tebrikler Zey. :Z :Z @Dosi

ESlonwWWkAAEuRs.jpg
Teşekkürler :bhr: ben sana süslü sözler kurayım sen bana kuru laf :A
Favorisözlükte uğramamama deyinmiyorum bile.
Bari konuya harika at, okadar uğraştım :A
Ne kadar cimrisin ya.

Hediyeler Mert harici harika 🤗 Mert elendi ve benim için bitti :A benim sevgim yarışmada kaldıkları kadar :F

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Teşekkürler :bhr: ben sana süslü sözler kurayım sen bana kuru laf :A
Favorisözlükte uğramamama deyinmiyorum bile.
Bari konuya harika at, okadar uğraştım :A
Ne kadar cimrisin ya.

Hediyeler Mert harici harika 🤗 Mert elendi ve benim için bitti :A benim sevgim yarışmada kaldıkları kadar :F
Gecenin köründe attım hediyeleri, afili söz gelmediydi aklıma. :F
Yeni uyandım kendime geleyim yazarım bir şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Üzücü
Reactions: MEnes
Bu arada @Tolstoyevski nin hediyesinin detaylarına hayran kaldım, gerçekten çok iyi kurgulamış... :A Hediye de anlamlı ve güzelmiş... :A
Aynen. Dark hariç herşey çok yerinde olmuş :A

Konumla bağlantılı olması da hoşuma gitti. Ben geçmişten bugüne mesaj sayımı belirten bir konu açarken o da geçmişten bu güne olan detaylara yer vermiş :A
Manzara geçen gün profilde paylaştığım foto :A

Haklısın biraz öyle oldu farkındayım... Yoğun geçiyor biraz genel olarak hiç bir şeye vakit bulamıyorum. Çok rahatsızım bu durumdan... Memlekete gideceğim günü bekliyorum, 3 hafta sonra bugün kısmetse. :D
Memeketinde güzel şeyler yaşarsın umarım :D
İnşallah korona engel olmaz birşeye 😊

• Beğendim
Aynen. Dark hariç herşey çok yerinde olmuş :A

Konumla bağlantılı olması da hoşuma gitti. Ben geçmişten bugüne mesaj sayımı belirten bir konu açarken o da geçmişten bu güne olan detaylara yer vermiş :A
Manzara geçen gün profilde paylaştığım foto :A
Dark da bence yerine uygun güzel olmuş... :A

Konunun içeriğini bilmeden bu şekilde geçmişten günümüze şeklinde yapması gerçekten çok iyi olmuş. :A

Manzarayı tanıdım hatta takıldığım poşet detayını hatırlıyorum... :A O kısmı kesmeseymiş daha güzel olurmuş... :A

• Güldürdün
Dark da bence yerine uygun güzel olmuş... :A

Konunun içeriğini bilmeden bu şekilde geçmişten günümüze şeklinde yapması gerçekten çok iyi olmuş. :A

Manzarayı tanıdım hatta takıldığım poşet detayını hatırlıyorum... :A O kısmı kesmeseymiş daha güzel olurmuş... :A
Yok bu o foto değil. Daha iyi manzaralı bir foto var, sallanan salıncakta oturulup izlenen. Gir profile göreceksin :A geçen hafta paylaştım :A

• Güldürdün
Memeketinde güzel şeyler yaşarsın umarım :D
İnşallah korona engel olmaz birşeye 😊
Bakacağız artık ben de öyle umuyorum, hayırlısı. :D Havasını, suyunu, keza aileyi de özledim. Hepsi orada ben tek kaldım kaç aydır... :D

Trabzon'da yok denecek kadar az ya korona, olmaz inşallah engel falan. :D

• Beğendim
Bakacağız artık ben de öyle umuyorum, hayırlısı. :D Havasını, suyunu, keza aileyi de özledim. Hepsi orada ben tek kaldım kaç aydır... :D

Trabzon'da yok denecek kadar az ya korona, olmaz inşallah engel falan. :D
Yok yani yolculuğa engel çıkmasın. Ne kadar kalacaksın? :D

• Beğendim
Yok bu o foto değil. Daha iyi manzaralı bir foto var, sallanan salıncakta oturulup izlenen. Gir profile göreceksin :A geçen hafta paylaştım :A
Tamam gördüm şimdi, bunu gözden kaçırmışım demek ki. O fotodan sonra atmışsın. :A Bu da gerçekten çok iyiymiş bu arada...

• Harika
Tamam gördüm şimdi, bunu gözden kaçırmışım demek ki. O fotodan sonra atmışsın. :A Bu da gerçekten çok iyiymiş bu arada...
Aynen. Ben o slaıncakta oturup baya bi temiz havayı soludum içime :A
Çok iyi gelmişti. Bu hafta kışa döndük resmen çıkamadım bir yere :S
Haftaya ısınınca göl kenarına gideceğim. Haftada 1 uzaklaşacağım mahalleden :A

• Harika
Aynen. Ben o slaıncakta oturup baya bi temiz havayı soludum içime :A
Çok iyi gelmişti. Bu hafta kışa döndük resmen çıkamadım bir yere :S
Haftaya ısınınca göl kenarına gideceğim. Haftada 1 uzaklaşacağım mahalleden :A
Muazzam bir temiz hava kaynağı be. İşte bu yüzden memlekete bir an önce gitmek istiyorum... :A Bana da çok iyi gelecek bu bunaltıcı sıcaklardan bir süreliğine de olsa uzaklaşmak. :A

İyi düşünmüşsün haftada 1 hatta fırsat olursa 2 3 yap onu. Yürüyüş olsun temiz hava olsun daha ne tamamen sağlık... :D

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
172,255
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam