Düzenledim alıntıyı. İçin rahat olsunTürkçe çok karmaşık dil ya, bir ton kural var. Hepsi akılda kalmıyor
Ve katılıyorum sana @Tolstoyevski
Düzenledim alıntıyı. İçin rahat olsunTürkçe çok karmaşık dil ya, bir ton kural var. Hepsi akılda kalmıyor
Benim alıntıda var ama
Sen deyince farkettim
@Dosi 'ye Türkçe tavsiyeleri verirken bu duruma düşmek, ava giderken avlanma durumu oldu...Bu tür şeyleri ben karıştırıyorum hep Olur o kadar yahu, Türkçe profesörü değiliz
Ekran görüntüsü aldım bile çoktan. @MasacREDüzenledim alıntıyı. İçin rahat olsun
Düzenledim alıntıyı. İçin rahat olsun
Benim dil kuralları konusunda iddiam yok zaten Sadece çok belirgin bir hata olursa söylerim, yoksa takmam bile@Dosi 'ye Türkçe tavsiyeleri verirken bu duruma düşmek, ava giderken avlanma durumu oldu...
Belki bende aldımEkran görüntüsü aldım bile çoktan. @MasacRE
Ya bunlar detayın detayı kardeşim En azından de da ayırmayı biliyoruz, yeter o kadarıEkran görüntüsü aldım bile çoktan. @MasacRE
Ben de özellikle forum-sohbet ortamında pek takmıyorum öyle, mesela doğrusunun ''alt yazı'' olduğunu bilmeme rağmen bana soğuk geliyor sevenleri ayırmak, bu yüzden ''altyazı'' demeyi tercih ediyorum TDK'nın inadına.Benim dil kuralları konusunda iddiam yok zaten Sadece çok belirgin bir hata olursa söylerim, yoksa takmam bile
Altyazı iyidir ya, alt yazı da neymiş hiç gerek yok öyle şeylereBen de özellikle forum-sohbet ortamında pek takmıyorum öyle, mesela doğrusunun ''alt yazı'' olduğunu bilmeme rağmen bana soğuk geliyor sevenleri ayırmak, bu yüzden ''altyazı'' demeyi tercih ediyorum TDK'nın inadına.
Sen belgecibaşısın zaten, kim bilir bizlerin de ne türlü açıklarını belgeleyip zamanı geldiğinde kullanmak için saklıyorsundur...Belki bende aldım
Ekran görüntüsü aldım bile çoktan. @MasacRE
Yok ben belgeleyip anında Forumdan resimlerde atıyorum kaçak dövüşme yok bendeSen belgecibaşısın zaten, kim bilir bizlerin de ne türlü açıklarını belgeleyip zamanı geldiğinde kullanmak için saklıyorsundur...
Hadsiz... Kendinden utanmalısın.
Git kezban beğen senŞu bir araya gelen ikiliye bak... Bu ortaklıktan anca böyle bir zevksizlik ortaya çıkabilir zaten.
Sen böyle yazdın diye millet diğer tarafa oy vermiş fark olmasın diye artı Margot'a oy verecek 2-3 kişi oyunu bekletmekte. Yani Scarlett ile vedalaş.Scarlett Johansson fark atmış. 😎
Scarlett Johansson fark atmış. 😎
Birileri demiş ki fark açılmış... Margot'cuğum gerilerde kalmayı hak etmiyor...
İşte yine başa baş olduSen böyle yazdın diye millet diğer tarafa oy vermiş fark olmasın diye artı Margot'a oy verecek 2-3 kişi oyunu bekletmekte. Yani Scarlett ile vedalaş.
@Tolstoyevski sana ondan sinir bozucu attı. En az 7 kişi daha oy kullanır