2020 Margot Robbie vs Scarlett Johansson | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | BÜYÜK FİNAL

HANGİSİ 'EN FAVORİ GÜZEL' SEÇİLSİN?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Benim dil kuralları konusunda iddiam yok zaten :A Sadece çok belirgin bir hata olursa söylerim, yoksa takmam bile :A
Ben de özellikle forum-sohbet ortamında pek takmıyorum öyle, mesela doğrusunun ''alt yazı'' olduğunu bilmeme rağmen bana soğuk geliyor sevenleri ayırmak, bu yüzden ''altyazı'' demeyi tercih ediyorum TDK'nın inadına. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben de özellikle forum-sohbet ortamında pek takmıyorum öyle, mesela doğrusunun ''alt yazı'' olduğunu bilmeme rağmen bana soğuk geliyor sevenleri ayırmak, bu yüzden ''altyazı'' demeyi tercih ediyorum TDK'nın inadına. :A
Altyazı iyidir ya, alt yazı da neymiş hiç gerek yok öyle şeylere :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Sen belgecibaşısın zaten, kim bilir bizlerin de ne türlü açıklarını belgeleyip zamanı geldiğinde kullanmak için saklıyorsundur... :A
Yok ben belgeleyip anında Forumdan resimlerde atıyorum :A kaçak dövüşme yok bende :A
Bazı mevzularda saklananlar var tabiki ama onlar adalet istenildiğinde lazım olan özel belgeler. Yoksa bu tarz SS'ler 1 hafta içinde özelliğini kaybediyor :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hadsiz... Kendinden utanmalısın. :A
8EF978F0-924E-494B-9344-569991DC2278.jpeg

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Scarlett Johansson fark atmış. 😎
Birileri demiş ki fark açılmış... Margot'cuğum gerilerde kalmayı hak etmiyor...
Sen böyle yazdın diye millet diğer tarafa oy vermiş fark olmasın diye artı Margot'a oy verecek 2-3 kişi oyunu bekletmekte. Yani Scarlett ile vedalaş.
@Tolstoyevski sana ondan sinir bozucu attı. En az 7 kişi daha oy kullanır :A
İşte :A yine başa baş oldu

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...