Maskeli Fedai
Favori Üye
Severiz mikserliğiBurada da karıştırdı ortalığı...
@Tolstoyevski ankete böyle bakıyor. @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 88648
Severiz mikserliğiBurada da karıştırdı ortalığı...
@Tolstoyevski ankete böyle bakıyor. @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 88648
Kaliteli, zevk sahibi Dosi... Ah, eski güzel günler.Eski dosi nasıl?
Gönlüm Irishman'dan yanaydı ancak objektif olursak 1917 silip süpürmeliydi.... Ne filmi alabildi ne yönetmenliği.Ya ama filmlerin kalitesi düşmeye başladı 2019'da hangi film almalıydı o zaman ödülleri?
Neyse susam Sabri abiGönlüm Irishman'dan yanaydı ancak objektif olursak 1917 silip süpürmeliydi.... Ne filmi alabildi ne yönetmenliği.
SEN NİYE GERİ DÖNDÜN LAN! KÖTÜLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEDİN FORUMA!Margot..
Bu adamı geri getirin diye yazan sen değil miydin..SEN NİYE GERİ DÖNDÜN LAN! KÖTÜLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEDİN FORUMA!
Evet, o kişi bendim ama keşke... Ah, o kelimeleri söylemeye dilim varmıyor...Bu adamı geri getirin diye yazan sen değil miydin..
Hala öyle Her ankette herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok zevkler ve renkler tartışılmazKaliteli, zevk sahibi Dosi... Ah, eski güzel günler.
Ahahahahahhaa Epeydir yoktum, hainlik yapılacak çok konu biriktiYok edici modunu açmışsın... Ersin, yoldaş falan bırakmadın iki dakikada...
Bazen arada küçük tatlı sürprizler yaptığı oluyor tabii.Hala öyle Her ankette herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok zevkler ve renkler tartışılmaz
Sürpriz iyidir arada yoksa hayat monotonlaşırBazen arada küçük tatlı sürprizler yaptığı oluyor tabii.
Sercan + Margot ile iş raydan çıktı. Bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim.
Ahahahahahhaa Epeydir yoktum, hainlik yapılacak çok konu birikti
Sercan + Margot ile iş raydan çıktı. Bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim.