Gıcıklık ne alaka? Scarlett benim için bir tık öndeydi 😊Dosi gıcıklık yapmasa 17-17'ydi
Gerçekten yaptı mı bunu? Eski Dosi geri dönüyor demektir bu.Dosi gıcıklık yapmasa 17-17'ydi
Sırf o video için verdiniz sandımGıcıklık ne alaka? Scarlett benim için bir tık öndeydi 😊
Eski dosi ve yeni dosi nasıl?Gerçekten yaptı mı bunu? Eski Dosi geri dönüyor demektir bu.
O işin esprisiydi yani belki sadece erken karar vermeme vesile olmuşturSırf o video için verdiniz sandım
Her şey @Araf 'ın sandıkları terk edip erkenden zafer havasına girmesiyle başladı... Biliyordum da böyle olacağını ve korktuğum başıma geldi geçmiş olsun...İşte yine başa baş oldu
Joker? Oynadı mı orada?Her şey @Araf 'ın sandıkları terk edip erkenden zafer havasına girmesiyle başladı... Biliyordum da böyle olacağını ve korktuğum başıma geldi geçmiş olsun...
Şu forumda eğer bir ankette bir kişi ya da bir şeyin kazanılması isteniyorsa ve o şey öndeyse asla ama asla ''farkı açmışız, iş bitmiş'' gibi şeyler denilmemeli. Sırf farkı kapatmak ve ''nasılsa X fark atmış, o yüzden Y'ye vereyim'' diye hareket etme geleneği mevcut olduğu için anket kapandığında sıklıkla Y'nin kazandığına şahit olabiliyoruz... Geçmiş olsun. Margot ezici bir farkla kazandı, şu an resmi olarak olmasa da fiilen önde. Daha da buradan kaybetmez zaten. Her türlü Margot kazandı. La La Land ve Joker'den sonra hoş geldi karanlık listeme...
Her şey @Araf 'ın sandıkları terk edip erkenden zafer havasına girmesiyle başladı... Biliyordum da böyle olacağını ve korktuğum başıma geldi geçmiş olsun...
Şu forumda eğer bir ankette bir kişi ya da bir şeyin kazanılması isteniyorsa ve o şey öndeyse asla ama asla ''farkı açmışız, iş bitmiş'' gibi şeyler denilmemeli. Sırf farkı kapatmak ve ''nasılsa X fark atmış, o yüzden Y'ye vereyim'' diye hareket etme geleneği mevcut olduğu için anket kapandığında sıklıkla Y'nin kazandığına şahit olabiliyoruz... Geçmiş olsun. Margot ezici bir farkla kazandı, şu an resmi olarak olmasa da fiilen önde. Daha da buradan kaybetmez zaten. Her türlü Margot kazandı. La La Land ve Joker'den sonra hoş geldi karanlık listeme...
Hayır yani overrated olarak gördüğüm için La La Land gibi Joker de antipatimi kazanmıştı, eğer Margot kazanırsa... Neyse ters tepmemesi adına siliyor ve yazmıyorum devamı, sonuç netleşirse devamını yazarım hatırlatırsın.Joker? Oynadı mı orada?
Ya La La Land konusunda sana %1000 katılıyorum atlaya atlaya zor bitirdim nasıl şaheser falan diyorlar o filme Ama Joker adamdırssssHayır yani overrated olarak gördüğüm için La La Land gibi Joker de antipatimi kazanmıştı, eğer Margot kazanırsa... Neyse ters tepmemesi adına siliyor ve yazmıyorum devamı, sonuç netleşirse devamını yazarım hatırlatırsın.
Şu an Adem ve Havva ittifakları gibiyiz, tamamen simetrik ve zıt...Kaliteli totem.
Aslında Joker'e ben de 8.5 civarı verdim, ki yine izlesem yine öyle veririm ama çok abartıldı ve en iyi film olarak görüldü, orada biraz... Galiba benim abartıldığını düşündüğüm şeylere karşı elimde olmayan bir tepki mekanizmam var, birden antipatiye neden oluyor ve kara listeye ekleniyorlar.. Parasite de öyle, tamam güzel film ama en iyi film, en iyi yönetmen ödülleri vermeler filan, totalde Joker'den bile daha antipatik hale geldi.Ya La La Land konusunda sana %1000 katılıyorum atlaya atlaya zor bitirdim nasıl şaheser falan diyorlar o filme Ama Joker adamdırssss
Şu an Adem ve Havva ittifakları gibiyiz, tamamen simetrik ve zıt...
Ya ama filmlerin kalitesi düşmeye başladı 2019'da hangi film almalıydı o zaman ödülleri?Aslında Joker'e ben de 8.5 civarı verdim, ki yine izlesem yine öyle veririm ama çok abartıldı ve en iyi film olarak görüldü, orada biraz... Galiba benim abartıldığını düşündüğüm şeylere karşı elimde olmayan bir tepki mekanizmam var, birden antipatiye neden oluyor ve kara listeye ekleniyorlar.. Parasite de öyle, tamam güzel film ama en iyi film, en iyi yönetmen ödülleri vermeler filan, totalde Joker'den bile daha antipatik hale geldi.
Sağlarrsssssssssssss