2020 Margot Robbie vs Scarlett Johansson | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | BÜYÜK FİNAL

HANGİSİ 'EN FAVORİ GÜZEL' SEÇİLSİN?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu canlı kalmalı ve hep tepede olmalı zaten :A Ayrıca kazanan da mümkün olduğunca az farkla belirlenmeli. Hatta eşitlik olsun ikisini de şampiyon ilan edelim. Nasıl fikir? :A @Sherlock
Ben hafta sonuna kim oylamamışsa etiketleyeceğim. Şuana kadar 29 kişi oyladı sen MEnes ve Sherlock ile 32 olacak. 40 kadar oylattırmaya çalışırım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben hafta sonuna kim oylamamışsa etiketleyeceğim. Şuana kadar 29 kişi oyladı sen MEnes ve Sherlock ile 32 olacak. 40 kadar oylattırmaya çalışırım :A
Beraberlik olursa ikisini de şampiyon yapacak mıyız peki :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Beraberlik olursa ikisini de şampiyon yapacak mıyız peki :A
Bozdurmaya çalışırız :A Şuana kadar hiç öyle olunmadı ama benim kuralım forum kuralları ile aynı değil zaten Madem eşitlik durumunda hep üst tura taşıdım. Bu da düşünülebilir :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bozdurmaya çalışırız :A Şuana kadar hiç öyle olunmadı ama benim kuralım forum kuralları ile aynı değil zaten Madem eşitlik durumunda hep üst tura taşıdım. Bu da düşünülebilir :A :A
Eşit olursa bozdurmaya çalışma, bırak öyle kalsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu konu canlı kalmalı ve hep tepede olmalı zaten :A Ayrıca kazanan da mümkün olduğunca az farkla belirlenmeli. Hatta eşitlik olsun ikisini de şampiyon ilan edelim. Nasıl fikir? :A @Sherlock

Aşırı mantıklı bir fikir, bu adam hep haklı. :A Hatta biz iki şıkkı birden oylayabilsek mi... @Dosi

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Aşırı mantıklı bir fikir, bu adam hep haklı. :A Hatta biz iki şıkkı birden oylayabilsek mi... @Dosi
2 şıkı oylamayı çıkar kafandan :A ama diğeri olabilir fakat şuan oylama çok acayip olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...