TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Güzel "R" yaptı Nisa. :A Demek ki Sercan haklıymış. :A Bu adam kafayı yemedi ya böyle bir konu hakkında yalan söyleyecek.

Ben konseyi izledim ama tam Nisa konuşacakken reklam girdi. O ne dedi bilmiyorum.
Sercan açık açık notlar var göstereyim dedi, olmayan bir şeyi dillendirmez artı karşılıklı vs derken Cemal Can'da şahit dedi ve eğer öyle bir ihtimal olmasaydı Cemal Can direk o anda yalanlardı, üstelik Sercan'ın ismini söylemişken.

Yıllarca Survivor izlemiş kişileriz ve yarışmacılar ayrılırken izleyicilerin hiç izlemediği olayları gün yüzüne defalarca çıkardı. Olaylar aktarıldığından çok farklı bu kesin.
Birşeylerin döndüğü çok net.

Sercan çok net konuştu.
Birçok kişininde ismini verdi bunlardan biri Cemal Can;
belki Nisa kırık Türkçesi ile tam ifade edemezdi ama ortada aksi birşey olsaydı bencede Cemal müdahale ederdi.

Herneyse birşeyler olduğu belli..
Ama Acun Medya aslında sürekli parmakladığı için mevzuyu ; dönem dönem hortladı olay..
En başlarda Nisanında ailesi var dedi,Semihi fırçaladı ama konuyudu sürekli ısıtıp ısıtıp sundu izleyiciye..

Nisanın eksikliği ifade edememesi ve sürekli Sercanı düşman gibi lanse etmesi oldu. ( Tamamen kendi düşüncelerimdir.)

Bir insan birinden hoşlanabilir bu anormal bir durum değil ama ben olayın sadece Sercana kalmasını doğru görmedim.
Havada kaldı konu ama cevaplanmayan sorular ve sessiz tanıklar sanki aslında Sercanında haklı yanlarının olduğunu belli etti.

Ekşi'de kısa bir zaman geçirince hemen Sercan'ın insanların gözünde yükselişini veya yükseltildiğini görebiliyorsunuz. Favoriler havada uçuşuyor. Yerin dibine giren adam 2 hafta sonra muazzam bir başarılı algı yönetimiyle tüm antipatikliğini kaybediyor neredeyse. Acun'u bu konuda tebrik ediyorum.

Diyelim ki Nisa Sercan'a gerçekten notlar yazdı, Sercan Nisa'ya ilk açıldığında Nisa'nın Ersin abiyi nasıl görüyorsam sende öylesin cevabı üzerine adam o zaman notlar falan ne içindi demez mi? Adam bunun üzerine bende öyle düşünmüştüm zaten diyor. Bunum cevabını kim verebilir?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Diyelim ki Nisa Sercan'a gerçekten notlar yazdı, Sercan Nisa'ya ilk açıldığında Nisa'nın Ersin abiyi nasıl görüyorsam sende öylesin cevabı üzerine adam o zaman notlar falan ne içindi demez mi? Adam bunun üzerine bende öyle düşünmüştüm zaten diyor. Bunum cevabını kim verebilir?
Sen çok yükseklerden uçuyorsun ya :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ya Sercan niye böyle bir yalan uydursun bununla mı uğraşacak adam. :F

Belki kameralar önünde öyle gözükmek istemedi, adada açtı konuyu bunlar olabilecek şeyler. Aksi olsaydı Nisa ya da Cemal bal gibi kendilerini savunurdu niye suspus oldular? Nisa konseyde adeta dut yemiş bülbüle döndü Sercan’dan sonra. :A

Sen çok yükseklerden uçuyorsun ya :A
Ya Sercan niye böyle bir yalan uydursun bununla mı uğraşacak adam. :F

Belki kameralar önünde öyle gözükmek istemedi, adada açtı konuyu bunlar olabilecek şeyler. Aksi olsaydı Nisa ya da Cemal bal gibi kendilerini savunurdu niye suspus oldular? Nisa konseyde adeta dut yemiş bülbüle döndü Sercan’dan sonra. :A
Valla siz herhalde konseyde Sercan'ın söyledikleini Cemal Can şahit Nisa'da bana karşı boş değildi diye anladınız ama öyle birşey değildi demek istediği.

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: eskici and dreamy