Ya sen değişik bir kardeşsin beni bi bırak ya"olm" veya "olum" yaz tam olsun.
Ya sen değişik bir kardeşsin beni bi bırak ya"olm" veya "olum" yaz tam olsun.
Dümdüzüm aslında da neyse. İyi geceler.Ya sen değişik bir kardeşsin beni bi bırak ya
İyi geceler, iyi forumlar...Dümdüzüm aslında da neyse. İyi geceler.
Ben konseyi izledim ama tam Nisa konuşacakken reklam girdi. O ne dedi bilmiyorum.Güzel "R" yaptı Nisa. Demek ki Sercan haklıymış. Bu adam kafayı yemedi ya böyle bir konu hakkında yalan söyleyecek.
Dün bende bu soruyu @Angelica ya sordum.Kendisi de @Emre Ozansoy un dediği gibi dokunulmazlığının düşmeyeceğini söyledi.Nasıl kural bu
Peki Nisa alırsa düşermi dokunulmazlığı?
Sen çok yükseklerden uçuyorsun yaDiyelim ki Nisa Sercan'a gerçekten notlar yazdı, Sercan Nisa'ya ilk açıldığında Nisa'nın Ersin abiyi nasıl görüyorsam sende öylesin cevabı üzerine adam o zaman notlar falan ne içindi demez mi? Adam bunun üzerine bende öyle düşünmüştüm zaten diyor. Bunum cevabını kim verebilir?
Ya Sercan niye böyle bir yalan uydursun bununla mı uğraşacak adam.Diyelim ki Nisa Sercan'a gerçekten notlar yazdı, Sercan Nisa'ya ilk açıldığında Nisa'nın Ersin abiyi nasıl görüyorsam sende öylesin cevabı üzerine adam o zaman notlar falan ne içindi demez mi? Adam bunun üzerine bende öyle düşünmüştüm zaten diyor. Bunum cevabını kim verebilir?
Sen çok yükseklerden uçuyorsun ya
Valla siz herhalde konseyde Sercan'ın söyledikleini Cemal Can şahit Nisa'da bana karşı boş değildi diye anladınız ama öyle birşey değildi demek istediği.Ya Sercan niye böyle bir yalan uydursun bununla mı uğraşacak adam.
Belki kameralar önünde öyle gözükmek istemedi, adada açtı konuyu bunlar olabilecek şeyler. Aksi olsaydı Nisa ya da Cemal bal gibi kendilerini savunurdu niye suspus oldular? Nisa konseyde adeta dut yemiş bülbüle döndü Sercan’dan sonra.
Bunu mu diyorsun Yoksa son olayları mı.
Yok konseyde Nisa nasıl tepki verdi ona bakacamBunu mu diyorsun Yoksa son olayları mı.
Ne demek istemişti ben öyle anladım.Valla siz herhalde konseyde Sercan'ın söyledikleini Cemal Can şahit Nisa'da bana karşı boş değildi diye anladınız ama öyle birşey değildi demek istediği.
Beşinci dakikadan itibaren bir şeyler gevelemeye başlıyor.Yok konseyde Nisa nasıl tepki verdi ona bakacam
Evrim’in konseyin sonundaki muhteşem kahkahası gibiyim şu an @dreamyValla siz herhalde konseyde Sercan'ın söyledikleini Cemal Can şahit Nisa'da bana karşı boş değildi diye anladınız ama öyle birşey değildi demek istediği.
Atayım da bir daha kulaklarımızın pası silinsin 🤤Evrim’in konseyin sonundaki muhteşem kahkahası gibiyim şu an @dreamy
Çok iyi ya Nisa, Sercan’ın sözlerinden çok bu gülüşe bozuldu galibaAtayım da bir daha kulaklarımızın pası silinsin 🤤
Değeri geç anlaşıldı Evrim’in. “Kimse yaşattıklarını yaşamadan gitmeyecek...”