TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa'nın da ona ilgisi varmış. Karşılıklıymış her şey. Buna dair de kanıtları varmış. Elinde notlar varmış bununla ilgili ama Nisa'yı korumak için göstermek istememiş :A
Nisa'yı düşürüp, Sercan'ı parlatma hamleleri... Umarım seyirci oltaya gelmez. :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: eskici and MasacRE
Nisa'nın da ona ilgisi varmış. Karşılıklıymış her şey. Buna dair de kanıtları varmış. Elinde notlar varmış bununla ilgili ama Nisa'yı korumak için göstermek istememiş :A

Bu adamın fragmanda bunları söylediği gösterildi ama bölümde üzerine hiçbir şey gösterilmedi mi? :A Yine şaşırmadık. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Helin Avşar, Ceyda Ateş, Tuvana Türkay :A Yani öyle Nisa'ya kafayı takıp delirecek bir adam değil :D

Ya ne Sercan’ın Nisa konusunu sık sık gündeme getirdiği vardı, ne de Nisa’nın. Yani izlediğimiz kadarıyla, arka planı tam anlamıyla bilemiyoruz doğal olarak. Sonra geçen bölüm bir anda bu konu gündeme getirildi, bunun üzerine fragman hazırlandı ama bununla alakalı gösterilen şey yine fasa fiso. :D

He ama Sercan öncesinde Nisa’nın baya peşinden koşmuştu, o da bir gerçek. :A Eski Sercan’ın sevgilileriydi maalesef onlar. :A

Ya ne Sercan’ın Nisa konusunu sık sık gündeme getirdiği vardı, ne de Nisa’nın. Yani izlediğimiz kadarıyla, arka planı tam anlamıyla bilemiyoruz doğal olarak. Sonra geçen bölüm bir anda bu konu gündeme getirildi, bunun üzerine fragman hazırlandı ama bununla alakalı gösterilen şey yine fasa fiso. :D

He ama Sercan öncesinde Nisa’nın baya peşinden koşmuştu, o da bir gerçek. :A Eski Sercan’ın sevgilileriydi maalesef onlar. :A
Yaaa bu işler heeep böyledir erkek kız farketmez. Biri birini sever karşı taraf istemez. İstemeyen taraf bak ben istemedim hala benim için deliriyor tribine girer :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar