Akıl var mantık var zaten Adam sustu diye adamı liseli platonik gibi gösterdilerGüzel "R" yaptı Nisa. Demek ki Sercan haklıymış. Bu adam kafayı yemedi ya böyle bir konu hakkında yalan söyleyecek.
Akıl var mantık var zaten Adam sustu diye adamı liseli platonik gibi gösterdilerGüzel "R" yaptı Nisa. Demek ki Sercan haklıymış. Bu adam kafayı yemedi ya böyle bir konu hakkında yalan söyleyecek.
Nisa'yı düşürüp, Sercan'ı parlatma hamleleri... Umarım seyirci oltaya gelmez.Nisa'nın da ona ilgisi varmış. Karşılıklıymış her şey. Buna dair de kanıtları varmış. Elinde notlar varmış bununla ilgili ama Nisa'yı korumak için göstermek istememiş
Kimmiş eski ilişkileri?Sercan Yıldırım ünlü değil ya doğru. Ya oraya gelen ünlü diyebileceğin 2-3 adamdan biri Aynı zamanda eski ilişkilerine de bak bir ara
Nisa'nın da ona ilgisi varmış. Karşılıklıymış her şey. Buna dair de kanıtları varmış. Elinde notlar varmış bununla ilgili ama Nisa'yı korumak için göstermek istememiş
Helin Avşar, Ceyda Ateş, Tuvana Türkay Yani öyle Nisa'ya kafayı takıp delirecek bir adam değilKimmiş eski ilişkileri?
Bu adamın fragmanda bunları söylediği gösterildi ama bölümde üzerine hiçbir şey gösterilmedi mi? Yine şaşırmadık.
Yine fragmanın ötesinde hiçbir şey göremedik. Günün kazananı her zamanki gibi...
Ekli dosyayı görüntüle 87828
Helin Avşar, Ceyda Ateş, Tuvana Türkay Yani öyle Nisa'ya kafayı takıp delirecek bir adam değil
Yaaa bu işler heeep böyledir erkek kız farketmez. Biri birini sever karşı taraf istemez. İstemeyen taraf bak ben istemedim hala benim için deliriyor tribine girerYa ne Sercan’ın Nisa konusunu sık sık gündeme getirdiği vardı, ne de Nisa’nın. Yani izlediğimiz kadarıyla, arka planı tam anlamıyla bilemiyoruz doğal olarak. Sonra geçen bölüm bir anda bu konu gündeme getirildi, bunun üzerine fragman hazırlandı ama bununla alakalı gösterilen şey yine fasa fiso.
He ama Sercan öncesinde Nisa’nın baya peşinden koşmuştu, o da bir gerçek. Eski Sercan’ın sevgilileriydi maalesef onlar.
Yaaa bu işler heeep böyledir erkek kız farketmez. Biri birini sever karşı taraf istemez. İstemeyen taraf bak ben istemedim hala benim için deliriyor tribine girer
Çok büyük isimlermiş.Helin Avşar, Ceyda Ateş, Tuvana Türkay Yani öyle Nisa'ya kafayı takıp delirecek bir adam değil
Değil yahu Tuvana Türkay falan ne ciddenÇok büyük isimlermiş.
Değil yahu Tuvana Türkay falan ne cidden
Türkiye gündemini çok meşgul eden bir isim. Of aman aman.Değil yahu Tuvana Türkay falan ne cidden
Tamam arkadaşım hep sen haklısın devamkeeeTürkiye gündemini çok meşgul eden bir isim. Of aman aman.
Arkadaşa göre abartıTuvana Türkay ne mi? 😱
Türkiye gündemini çok meşgul eden bir isim. Of aman aman.
Aynen, sürekli haklı çıkmaya çalışıyorum diyecektim ama sondaki kelime beni çok uzaklaştırdı.Tamam arkadaşım hep sen haklısın devamkeee
Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaşAynen, sürekli haklı çıkmaya çalışıyorum diyecektim ama sondaki kelime beni çok uzaklaştırdı.
"olm" veya "olum" yaz tam olsun.Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş