Nisa’nın kendini düşürdüğü duruma gülüyor bence Evrim de.Çok iyi yaNisa, Sercan’ın sözlerinden çok bu gülüşe bozuldu galiba
![]()
Nisa’nın kendini düşürdüğü duruma gülüyor bence Evrim de.Çok iyi yaNisa, Sercan’ın sözlerinden çok bu gülüşe bozuldu galiba
![]()
OSCARLIK BİR KIZ....
Maalesef Evrim gider gibi. Büyük oylama yanlış zamanda oldu ve bir dahaki sefere unutulur yine. Umarım yakın zamanda Nisa'da elenir.OSCARLIK BİR KIZ....
***HARİKASIN, SÜPERSİN EVRİM...***
Dondurma reisEvrim gereksizine veda edeceğimiz bölüme saatler kalmışken Şampiyon Barış Murat Yağcı diye bağıralım.
![]()
Ben yine de içimde küçük bir umutla akşamı bekliyorum, %90 elenecek olsa da.Maalesef Evrim gider gibi. Büyük oylama yanlış zamanda oldu ve bir dahaki sefere unutulur yine. Umarım yakın zamanda Nisa'da elenir.
İlk 4 e kalacağına pek ihtimal vermiyorum.
Giderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimBu gece konudaki son mesaj, "harikasın Evrim" olmamalı.Gereğini yapalım...
Ekli dosyayı görüntüle 87832
@MasacRE @DarkLegenD
Pazar günkü konseyde başka konuştu, dünkü konseyde başka konuştu, fragmanda yine başka konuşuyor
Haksız işte
Sercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣Haksız işteSaçmalaması bundan dolayı
![]()
Dün dreamy attı izledimSercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣
Giderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimÇok doğru bir tespit
![]()
Evrim pek kudurmuş gibi görünmüyorGiderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimÇok doğru bir tespit
![]()
Evrim güldükten sonraki yüz ifadesi peki.Sercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣
Bana çıtlatDün dreamy attı izledimBu kıza takılan bir lakap var şimdi fanlarının tepkisini çekmeyim üstüme ama %100 doğru bir lakap
![]()