Biliyorum ben de ama burda söyleme bence deDün dreamy attı izledimBu kıza takılan bir lakap var şimdi fanlarının tepkisini çekmeyim üstüme ama %100 doğru bir lakap
![]()
Ya ben o sahneyi defalarca izledim. Evrimin enerjisi süper 🤗Evrim güldükten sonraki yüz ifadesi peki.![]()
Yok yaa tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey değil kiBiliyorum ben de ama burda söyleme bence de![]()
Yok dil konularında alay etmen ben ama işine gelince güzel konuşuyor gayetteOnca yıl Fete ingilizcesiyle dalga geçildiAma Fatih Terim ingilizcesi>Nisa Türkçesi
Senin tarafsız olman gerekmiyor mu sprey reisEvrim ve Evrim fanları için veriyorum müzüğü Utku beyciğim o halde...
Dalga değil ki olanı söylüyorumYok dil konularında alay etmen ben ama işine gelince güzel konuşuyor gayette![]()
Nihayet o kutlu ve mutlu gün geldi Şerlok beyciğimEvrim ve Evrim fanları için veriyorum müzüğü Utku beyciğim o halde...
O zaman HARİKASIN EVRİM demekten başka bir yapacağımız bir şey yok...Ya ben o sahneyi defalarca izledim. Evrimin enerjisi süper 🤗
Senin tarafsız olman gerekmiyor mu sprey reis![]()
Sen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?Nihayet o kutlu ve mutlu gün geldi Şerlok beyciğimGidenin ardından yakarız akşam. Ama bu kez keyiften..
![]()
Dün Sercan ve Elif ile yaptığı dedikodular kudurduğunun net göstergesiydiEvrim pek kudurmuş gibi görünmüyor![]()
Tam onu anlatmıyor mu ya, %100 uymuş.Yok yaa tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey değil ki![]()
He olmayan notlar heEvrim'i sevmiyorum ben, olmayan notlar üzerinden de reisimi eleştiremem.Unutmadık yaptıklarını...
Ya dur bi bildirimlere bakıyoruz tek tek. Oraya da geleceğizSen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?
@Sherlock bir konunun silinmesi gerekiyor. Yardım edermisn? 😏
Sen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?
@Sherlock bir konunun silinmesi gerekiyor. Yardım edermisn? 😏
En başta bakılması gereken yerdiYa dur bi bildirimlere bakıyoruz tek tek. Oraya da geleceğiz![]()
Seni de etkilemiştimAhahahaha.Hangi konu Dosi hanım, ne yaptı yine Utku beyciğim...
![]()
Sıraya göre gittim. Geldik şimdi oraya yeter trip atmaEn başta bakılması gereken yerdi![]()
He olmayan notlar heSercan hatalı ama şahit olan arkadaşla o kız susacak he
Azcık insan psikolojisinden anlıyorsam Sercan haklı
![]()