Biliyorum ben de ama burda söyleme bence deDün dreamy attı izledim Bu kıza takılan bir lakap var şimdi fanlarının tepkisini çekmeyim üstüme ama %100 doğru bir lakap
Ya ben o sahneyi defalarca izledim. Evrimin enerjisi süper 🤗Evrim güldükten sonraki yüz ifadesi peki.
Yok yaa tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey değil kiBiliyorum ben de ama burda söyleme bence de
Yok dil konularında alay etmen ben ama işine gelince güzel konuşuyor gayetteOnca yıl Fete ingilizcesiyle dalga geçildi Ama Fatih Terim ingilizcesi>Nisa Türkçesi
Senin tarafsız olman gerekmiyor mu sprey reisEvrim ve Evrim fanları için veriyorum müzüğü Utku beyciğim o halde...
Dalga değil ki olanı söylüyorum Verdiği cevapta resmen kelimeleri random söylüyor bi anlam bütünlüğü yokYok dil konularında alay etmen ben ama işine gelince güzel konuşuyor gayette
Nihayet o kutlu ve mutlu gün geldi Şerlok beyciğim Gidenin ardından yakarız akşam. Ama bu kez keyiften..Evrim ve Evrim fanları için veriyorum müzüğü Utku beyciğim o halde...
O zaman HARİKASIN EVRİM demekten başka bir yapacağımız bir şey yok...Ya ben o sahneyi defalarca izledim. Evrimin enerjisi süper 🤗
Senin tarafsız olman gerekmiyor mu sprey reis
Sen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?Nihayet o kutlu ve mutlu gün geldi Şerlok beyciğim Gidenin ardından yakarız akşam. Ama bu kez keyiften..
Dün Sercan ve Elif ile yaptığı dedikodular kudurduğunun net göstergesiydi Hayır yazık bir de çok güveniyor kendine. Neymiş Ardahan'ı, papatyayı falan elemiş. Hadi gel Sercan ile Nisa'nın olduğu potadan çık da görelimEvrim pek kudurmuş gibi görünmüyor
Tam onu anlatmıyor mu ya, %100 uymuş.Yok yaa tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey değil ki
He olmayan notlar he Sercan hatalı ama şahit olan arkadaşla o kız susacak he Azcık insan psikolojisinden anlıyorsam Sercan haklıEvrim'i sevmiyorum ben, olmayan notlar üzerinden de reisimi eleştiremem. Unutmadık yaptıklarını...
Ya dur bi bildirimlere bakıyoruz tek tek. Oraya da geleceğizSen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?
@Sherlock bir konunun silinmesi gerekiyor. Yardım edermisn? 😏
Sen niye bu konudasin ? Başka yerde olman gerekmiyor mu?
@Sherlock bir konunun silinmesi gerekiyor. Yardım edermisn? 😏
En başta bakılması gereken yerdiYa dur bi bildirimlere bakıyoruz tek tek. Oraya da geleceğiz
Seni de etkilemiştimAhahahaha. Hangi konu Dosi hanım, ne yaptı yine Utku beyciğim...
Sıraya göre gittim. Geldik şimdi oraya yeter trip atmaEn başta bakılması gereken yerdi
He olmayan notlar he Sercan hatalı ama şahit olan arkadaşla o kız susacak he Azcık insan psikolojisinden anlıyorsam Sercan haklı