"Ben Leman" İçin Final Alarmı! 13. Bölümde Bitebilir! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,214
Puanı
1,060
1765889904593.png

NOW'un sevilen dizisi 'Ben Leman'da tehlike çanları!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini; Burçin Terzioğlu, Özgür Çevik, Duygu Sarışın, Selin Şekerci ve Gökçe Eyüboğlu'nun paylaştığı yapımın bu hafta yayınlanacak olan 12. bölüm reytingleri istenildiği gibi gelmezse dizi yılın son haftasında 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ben Leman, yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de NOW'da!

Kaynak: Medyafaresi

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: TenTen and Gizmen
Dizi biterse aklımda Leman değil, Şahika kalacak. Ve birde annenin sempatik sahneleri. :)

İnşallah artariz da bitmeyiz. Seyirci bir kere şaşırt. :T

İnşallah artariz da bitmeyiz. Seyirci bir kere şaşırt. :T
Konu bitene kadar devam etmesi lazım
Medya planlama öğretmenim en fazla 40 bölüm belki yükselir seyirci sabır bekliyor kanaldan o Arabistan’daki diziniz orada final yaptı Çift kişilik oda
İsmini Tek kişilik Oda yapsaydınız olurdu

niye o kadar gec?
Benim medya planlama hocam öyle dedi reyting kötü gitse bile kanalın sabrı seyirci için önemli yoksa sıkıntı yaratıyor örneğin çift kişilik oda Türkiye’de final yapamadı gitti Arabistan’da final yaptı @Yakamoz-Asi bence hata isminde İsmi tek kişilik oda olsa olurdu o kız ve erkek orada kalırdı devamını yazmıyım artık herkesin hormonları azdı seyircilerin bile @Yakamoz-Asi

Benim medya planlama hocam öyle dedi reyting kötü gitse bile kanalın sabrı seyirci için önemli yoksa sıkıntı yaratıyor örneğin çift kişilik oda Türkiye’de final yapamadı gitti Arabistan’da final yaptı @Yakamoz-Asi bence hata isminde İsmi tek kişilik oda olsa olurdu o kız ve erkek orada kalırdı devamını yazmıyım artık herkesin hormonları azdı seyircilerin bile @Yakamoz-Asi

iyide dizi 20-30 bölüm zararina mi yayinlanacak, neyin sabri bu? :D

Murat eski karısını yedi reytinglerde, oysa ki ben tam tersi olacağını düşünüyordum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,204
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs