"Ben Leman" İçin Final Alarmı! 13. Bölümde Bitebilir! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,257
Puanı
1,060
1765889904593.png

NOW'un sevilen dizisi 'Ben Leman'da tehlike çanları!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini; Burçin Terzioğlu, Özgür Çevik, Duygu Sarışın, Selin Şekerci ve Gökçe Eyüboğlu'nun paylaştığı yapımın bu hafta yayınlanacak olan 12. bölüm reytingleri istenildiği gibi gelmezse dizi yılın son haftasında 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ben Leman, yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de NOW'da!

Kaynak: Medyafaresi

Dizi biterse aklımda Leman değil, Şahika kalacak. Ve birde annenin sempatik sahneleri. :)

İnşallah artariz da bitmeyiz. Seyirci bir kere şaşırt. :T

İnşallah artariz da bitmeyiz. Seyirci bir kere şaşırt. :T
Konu bitene kadar devam etmesi lazım
Medya planlama öğretmenim en fazla 40 bölüm belki yükselir seyirci sabır bekliyor kanaldan o Arabistan’daki diziniz orada final yaptı Çift kişilik oda
İsmini Tek kişilik Oda yapsaydınız olurdu

niye o kadar gec?
Benim medya planlama hocam öyle dedi reyting kötü gitse bile kanalın sabrı seyirci için önemli yoksa sıkıntı yaratıyor örneğin çift kişilik oda Türkiye’de final yapamadı gitti Arabistan’da final yaptı @Yakamoz-Asi bence hata isminde İsmi tek kişilik oda olsa olurdu o kız ve erkek orada kalırdı devamını yazmıyım artık herkesin hormonları azdı seyircilerin bile @Yakamoz-Asi

Benim medya planlama hocam öyle dedi reyting kötü gitse bile kanalın sabrı seyirci için önemli yoksa sıkıntı yaratıyor örneğin çift kişilik oda Türkiye’de final yapamadı gitti Arabistan’da final yaptı @Yakamoz-Asi bence hata isminde İsmi tek kişilik oda olsa olurdu o kız ve erkek orada kalırdı devamını yazmıyım artık herkesin hormonları azdı seyircilerin bile @Yakamoz-Asi

iyide dizi 20-30 bölüm zararina mi yayinlanacak, neyin sabri bu? :D

Murat eski karısını yedi reytinglerde, oysa ki ben tam tersi olacağını düşünüyordum. :A

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
@xemrexxx geçtiğimiz günlerde bana çıtlatınca içime kurt düşmüştü zaten. :( Hani şu an ortada resmi bir şey yok diye emin konuşmak istemiyorum ama reytingler bir anda 1-2 artamayacağına göre kendimizi en kötüye hazırlamamız gerekecek. Çok üzülüyorum birbirinden saçma işler yüksek reyting alırken namusuyla hikayesini anlatmaya çalışa yapımların karşılık bulamamasına. Televizyonlardan ümidini kesmeyen az sayıdaki nitelikli izleyicinin hevesi de böyle kırılıyor işte. :T:
------

Fanların düzenlediği TT çalışması şu anda Twitter gündeminde 1. sırada. Ekipten de açık destek gelmiş.

Ekran görüntüsü 2025-12-16 231906.png

@xemrexxx geçtiğimiz günlerde bana çıtlatınca içime kurt düşmüştü zaten. :( Hani şu an ortada resmi bir şey yok diye emin konuşmak istemiyorum ama reytingler bir anda 1-2 artamayacağına göre kendimizi en kötüye hazırlamamız gerekecek. Çok üzülüyorum birbirinden saçma işler yüksek reyting alırken namusuyla hikayesini anlatmaya çalışa yapımların karşılık bulamamasına. Televizyonlardan ümidini kesmeyen az sayıdaki nitelikli izleyicinin hevesi de böyle kırılıyor işte. :T:
haberleri kaynağından alıyoruz, birsen ablam gibi sağlamdır kaynaklarım :A:A @Emre Ozansoy

zaten o listede adı net geçmeyince en kötü sene sonu biter gibiydi yazık olmuş :(

haberleri kaynağından alıyoruz, birsen ablam gibi sağlamdır kaynaklarım :A:A @Emre Ozansoy

zaten o listede adı net geçmeyince en kötü sene sonu biter gibiydi yazık olmuş :(
Umutlandığımdan değil ama yine de maç 90 dakika belli olmaz. :A Kirli Sepeti'ne final haberi çıkıp geri döndüğünü de gördü bu gözler. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bu sezon izlediğim 2 diziden biriydi. Aksak yönleri olsa da en azından ekranlarda birbirine benzeyen işler arasında farklı bi tadı vardı. Umarım devam eder ama artık reytingleri ağırlıklı olarak total kitlenin belirlediği bi ölçüm sistemi olduğundan pek umudum yok.