Hazem
Favori Üye
Anket uzun olunca çirkin duruyor işte aralıklı yaptım mesaj olarak belirtin dedimAnketi 2şer rakam olarak çoğaltasana
1-2
3-4
5-6 gibi 7 fazla
Survivor kitlesine fazla bir dizi normaldir10 - 8 olduğunu düşünmüyorum. 7 ideal.
Survivor kitlesine fazla bir dizi normaldir
11Anket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
Şu güzel diziye de laf atmazsın ya.Yalaka.
İşte güzellik işte alım işte forumun yıldızlığı, işte muhteşemlik... ALPERUZ....
Anket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
İşte bir muhteşemlik daha..10 verdim kuzum senaryo oyunculuklar unutulmaz bir dizi olduğu için