Kaynanası Fb olur inşallah.![]()
Kendime, Trabzonsporlu bir sevgili bulup forumdan ayrılıcam.
Dip Not: Bende Galatasaraylı olmasına biraz takılabilirim. Diğerleri olabilir. 😅
Anlık Fenerbahçe taraftarıOlay neki?![]()
Kaynanası Fb olur inşallah.![]()
Kendime, Trabzonsporlu bir sevgili bulup forumdan ayrılıcam.
Dip Not: Bende Galatasaraylı olmasına biraz takılabilirim. Diğerleri olabilir. 😅
Anlık Fenerbahçe taraftarıOlay neki?![]()
Benim haklı çıktım fenerbahçenin şampiyonluğu Türkiyede haram başarısıda Haram yeniyılı yenilgisiz bitirmeyelim diye christmasa beşiktaş maçı koydular Fenerbahçenin şampiyonluğu ve başarısı eşittir Domuz etidir @xemrexxx
Rapora sahte dedi @Yakamoz-AsiBu baskan baslarina bela olacak bu gidis![]()
@12.Adam ın dramıBu baskan baslarina bela olacak bu gidis![]()
Neden Galatasaray-Trabzon eşleşmedi Türkiye kupasında grup maçında neden beşiktaş piyangosu fenerbahçeyi buldu @xemrexxx @Bully
Desin bir sey olmazRapora sahte dedi @Yakamoz-Asi
Neden Galatasaray-Trabzon eşleşmedi Türkiye kupasında grup maçında neden beşiktaş piyangosu fenerbahçeyi buldu @xemrexxx @Bully
------
@Yakamoz-Asi
daha üç maç var @Yakamoz-Asi grup üsülü @Yakamoz-AsiYa sen ne diyorsun @12.Adam 'in hayati A'dan Z'ye dram zaten bu Fav10'da kaldigi süreceForum disinda Fenerbahce'den cekiyor garibim bak adam ne demis ne var bu Schwantske de demis
------
Desin bir sey olmaz
------
Gitti kupa gittiiiii sende kongrede git söylen azicik böyle bos bos durma![]()
daha üç maç var @Yakamoz-Asi grup üsülü @Yakamoz-Asi
14 eksiğimiz vardı Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynayacak Erzurumspor ile oynayacak Gaziantep futbol kulübü ile oynayacak Şu süper kupa yarı finalinde Samsunu yenelimde Adanada @Yakamoz-AsiOlabilir de sen bu Fenerbahce tur atlar mi diyorsun hala![]()
14 eksiğimiz vardı Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynayacak Erzurumspor ile oynayacak Gaziantep futbol kulübü ile oynayacak Şu süper kupa yarı finalinde Samsunu yenelimde Adanada @Yakamoz-Asi
Tff ye atarım suçu Galatasaray-Trabzonda aynı grupta onlar neden eşleşmedi @Yakamoz-AsiFenerbahce toparlanmaz artik BJK yenilgisinden sonra![]()
Tff ye atarım suçu Galatasaray-Trabzonda aynı grupta onlar neden eşleşmedi @Yakamoz-Asi
bence bilerek ayarladılar jhon duran ve Ederson noel izninde olmasa iyiydi birde symanski olmasa iyiydi o olmasaydı maç berabere biterdi eski başkan noel iznini anlaşmaya koymuş olabilir @Yakamoz-AsiGalatasaray balli takim da ondan biliyorsun sende![]()
bence bilerek ayarladılar jhon duran ve Ederson noel izninde olmasa iyiydi birde symanski olmasa iyiydi o olmasaydı maç berabere biterdi eski başkan noel iznini anlaşmaya koymuş olabilir @Yakamoz-Asi
neden koyarlar Türkiye kupasının bu yeni formatını tahmin edemedimi eski başkan @Yakamoz-AsiTabi ki koymustur kontrata.
Ayrica evet bilerek ayarlanmistir o kesin bence.
neden koyarlar Türkiye kupasının bu yeni formatını tahmin edemedimi eski başkan @Yakamoz-Asi
ben olsam koymazdım noel izni zaten Taliscada sakattı fenerbahçede @Yakamoz-AsiO kadar akli calismaz onun bence
ben olsam koymazdım noel izni zaten Taliscada sakattı fenerbahçede @Yakamoz-Asi