Devam etmem dedim ama 80'li bölümlere kadar geldim. İlk bölümlerden sonra toparlamışlar. Çıkan yangın ile sınıftakilerin barışması, Kopil'in babaannesi, Afet'i dövmeleri, panzer Emin falan derken güzel olaylar varmış.3. sezon iyi aslında ama 4 tam bir felaket.
zaten fenerbahçe beni mahaf etti senaryoma odaklanmaya çalışıyorum irlandanın polisiyesini uyarlıyım dedim başta iyi gitti aşk entrikası yapan kötü bir karakterDevam etmem dedim ama 80'li bölümlere kadar geldim. İlk bölümlerden sonra toparlamışlar. Çıkan yangın ile sınıftakilerin barışması, Kopil'in babaannesi, Afet'i dövmeleri, panzer Emin falan derken güzel olaylar varmış.
İyi yapmışsın, eski tat yok ama 4. sezon gibi değil çünkü eski oyuncular devam ediyor diziye. 4. sezonda neredeyse kimse kalmıyor eskilerden.Devam etmem dedim ama 80'li bölümlere kadar geldim. İlk bölümlerden sonra toparlamışlar. Çıkan yangın ile sınıftakilerin barışması, Kopil'in babaannesi, Afet'i dövmeleri, panzer Emin falan derken güzel olaylar varmış.
sonra keremi vurdular kaza felanda oldu dizide bir sürüolay varDevam etmem dedim ama 80'li bölümlere kadar geldim. İlk bölümlerden sonra toparlamışlar. Çıkan yangın ile sınıftakilerin barışması, Kopil'in babaannesi, Afet'i dövmeleri, panzer Emin falan derken güzel olaylar varmış.
kerem rüya bileşseydi keşke bende o dönem izlerdim bende sıkıldım.aynen afetin taytını çıktı evlendiYayınlandığı dönem izleyenler nasıl dayanmış acaba Sedat-Gamze olayına? Sezonun ilk bölümlerinden son bölümüne kadar ayrı kaldılar, son bölümde de Sedat nikah masasından kaçırdı evlendiği halde. Bir de belediye otobüsüne binerek gidiyorlar. Gamze de yine Berk seçimi kadar hatalı bir seçim yaptı Sedat ile giderek.
Afet'in tayini çıktı ama hatırladığım kadarıyla Emin ile evlenip gitmiyordu. Zaten gitse dizi devam etmez.